Navn: Kitty MackBand: Kitty MackAktuell med: Singelen «Xmas Darling» som slippes i dag.

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Unorsk og internasjonal pop med en langefinger retta mot janteloven.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Det må bli «Dancing In The Moonlight» av Toploader. Så kan vi feire at TIL har rykket opp igjen, med en veldig fin låt.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Litt artig at vi snakket om TIL; Før korona-pandemien startet spilte jeg for TIL sitt A-lag på en fest. Kanskje det var nervene som slo inn da jeg skulle synge for så mange kjekke folk, men uansett så glemte jeg teksten til sangen min! Det var veldig flaut, men jeg tror kanskje ikke de merket det så godt da de klappet og var veldig hyggelig. Noen ganger når jeg glemmer teksten til sanger som jeg har skrevet selv så kan bare finne på noen andre ord og setninger som gir litt mening. Det er jo ingen som har hørt sangen min før. Haha.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger.– Dette er et veldig vanskelig spørsmål synes jeg for det finnes så mange syke ting på kjendiser sine ridere! Men tenk så artig det hadde vært å komme til en backstage med mange hunder overalt og et basseng hvor det svømte snille tigere. Men ikke sånne tigere som ikke liker seg i fangenskap. Okei dropp tigere. Men et basseng hadde vært kult. Også masse god mat til alle de flinke folkene jeg jobber med. Kanskje en spa-avdeling og en skibakke. Det har de i Dubai vet jeg. På et kjøpesenter. Syke greier. Litt sånn after-ski opplegg. Jeg er veldig fan av påske og after-ski. Og ubegrenset tilgang til sjokolade, popkorn og fiskeboller i hvitsaus! Et must.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Jeg tror at siden jeg lager mye pop og at jeg fremstår som ganske opptatt av glitter og glam, så tror mange at jeg bare hører på pop. Og det er jo veldig sant, jeg elsker pop. Men jeg liker også litt alternativ rock. Så nå når jeg tenker over det er det kanskje ikke så rart det heller. De to sjangerne henger jo litt sammen. Hører mye på The Voidz og The Strokes.

– Vi gir deg guddommelige krefter, som gjør at du får gi nytt liv tilbake til en død musiker. Hvem velger du å hente tilbake, fra andre siden og hvorfor?– Amy Winehouse. Føler egentlig at jeg ikke trenger å forklare den. Hun er ikonisk og laget nydelig musikk. Self explanatory.

– For at det dette skal la seg gjøre, og for å gjøre plass til vedkommende, blir du samtidig nødt til ta livet av en musiker som lever i dag. Hvem ønsker du å bringe til evig taushet og hva har vedkommende gjort for å gjøre seg fortjent til det?– For et grusomt spørsmål! Jeg aner ikke. Alle artister gjør sin greie og hvis jeg ikke liker den greia så gidder jeg ikke å høre på. Verre er det ikke. Men dersom jeg må velge så sier jeg Doja Cat. Men ikke fordi at jeg ikke liker henne. Jeg elsker Doja, stor fan. Hun fortjener å gi ut musikk til guder og engler. Eller for å si det på en annen måte. Vi fortjener ikke Doja.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? – FrP sitt julebord.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Uten tvil country. Country-artister har en egen greie, en type «sass» som jeg kunne ønske jeg hadde.

– Når kjente du sist trangen til å banne høyt?– For cirka to uker siden da jeg mistet bussen på vei til å møte Elton John. Vi skulle spille inn en nyttårs-sang i lag. Veldig synd at jeg ikke rakk det møtet.