Det er noen måneder siden vi sist hørte fra elektronikapop-duoen Snö. Fredag ble det klart at gutta returnerer til Trænafestivalen. I ren gledesrus slapp de også singelen «Retro».

– Tidligere i uka bestemte vi oss for at vi måtte få ut låten før vi spiller på Rivefest neste fredag. Den har en sommerlig «vibe» og vi tenkte bare at den må ut, selv om det normale er å bruke god tid for å få sangen inn på Spotify- og radio-lister. Det blir et slags «Beyoncé-slipp», som bare dukker opp, sier Agersborg.

Favorittfestivalen

Snö holdt også konsert under fjorårets Trænafestival, hvor duoen fikk to konserter ettersom en artist måtte melde forfall. Da dukket også Dagny opp på scenen sammen med bandet.

– Det hadde vært artig å bli et slags «husband» der som dukker opp år etter år. Vi fikk en unik opplevelse og ønsker å spille der hvert år, sier Agersborg, som mimrer tilbake til konserten.

– Det var fullstappet og helt «crazy» på klubbscenen. Vi ønsker naturlig nok å gjenskape den stemningen i år også.

foto
SINGELSLIPP: Hallvar Agersborg og Martin Hotvedt i Snö er klar med ny singel og opptreden på Trænafestivalen. Foto: Nikolai Schirmer

Flere låter i sommer

Selv om gutta skal ha litt ferie blir det mange spillejobber og muligens flere singelslipp i løpet av sommeren.

– Vi har en låt vi har jobbet med hele det siste halvåret som nå har løsnet litt. Vi ønsker å få den ut slik at den kan bli en del av folks sommer, sier vokalisten, som lover at det ikke blir lenge før bandet gir lyd fra seg igjen.

– Det har vært litt stilt fra oss siden jul, men det er lenge igjen av året.