Han er vokalist, frontfigur, gitarist, fløytist og trommis. I tillegg er han produsent, film- og videoregissør. Musikalsk jobber han med alt fra electronica og rock’n’roll til metal, hardcore og punk. På toppen av det hele er han attpåtil lege.

Han har spilt i et tosifret antall band, turnert i USA og Kina og spydd ut skiver i to tiår. Dagens gjest er Carl Christian Lein Størmer, multikunstneren som i Tromsø bare går under navnet CC.

CC har vært et vandrende kulturelt kraftverk siden han var i tenårene (og sikkert før det også). Han har vært aktør i samtlige av platebransjens roller, der han har drevet med alt fra låtskriving, innspilling, produsering og distribusjon, til booking, lansering, DJ-ing og turnering.

CC er faktisk alltid aktuell, da han til alle tider har minst et par prosjekt i ilden, noe som også var tilfelle da vi spurte ham om å stille som gjest. Her får vi et finfint innblikk i et kreativt hode som ikke lar seg begrense eller stoppe av noe som er mellom ham og målet.

Han forteller om høydepunkt på veien i USA, til absolutte bunnpunkt i Harstad, samt hvordan det er å spille konsert når det kinesiske militærpolitiet ikke er på ditt parti.

Vi får selvsagt også vite hvilken skive han vil ha med på en øde øy, for ikke å glemme hvor viktig det er å bli eksponert for Pelle Parafins Bøljeband i tidlig alder. Og selvsagt masse annet. Vedlagt er selvsagt spilleliste med det aller meste vi sveiper innom av musikk i løpet av samtalen.

Hør episoden i Spotify her

Hør episoden i iTunes her

Sjekk ut spillelista i Spotify her

Sjekk ut spillelista i Tidal her