Danmark elsker Violet Road

Kåfjordingene i Violet Road tjuvstartet vårturneen sin med en konsert i København, hvor de mildt sagt fikk god tilbakemelding.
DEILIG I DANMARK: Kåfjordingene i Violet Road tjuvstartet vårturneen sin med en konsert i København, hvor de mildt sagt fikk god tilbakemelding. Foto: Mikkel Vigholt Petersen 

DEILIG I DANMARK: Kåfjordingene i Violet Road tjuvstartet vårturneen sin med en konsert i København, hvor de mildt sagt fikk god tilbakemelding. Foto: Mikkel Vigholt Petersen 

KØBENHAVN/TROMSØ: Det er under en uke til Violet Road slipper sitt fjerde studioalbum «In Town to Get You», som allerede er sluppet på Spotify i forbindelse med en konkurranse.

Lørdag sjarmerte tromsøbandet København i senk med nye låter og et helt nytt liveshow på Pumpehuset.

– Det var en fantastisk kveld for oss, sier gitarist Halvard Rundberg, som informerer om at danskene stilte opp i hopetall.

Les også: Violet Road med hemmelig slipp

– Største i vår karriere

I tillegg til publikum hadde også bandet invitert potensielle partnere for utenlandssamarbeid, som var strålende fornøyde etter konserten.

– Vi er spent på fortsettelsen nå, sier Rundberg.

Violet Road slipper sin nye plate 5. februar, og skal feire slippet på platesjappa Backbeat i Vestregata 11. februar med en aller så liten akustisk konsert og signering av vinylen. Nytt av året er at gutta skal avslutte sin 28 konsert lange turne i Tromsø.

– Vi har alltid startet i Tromsø, men nå skal vi gjøre det til vår store finale. Vi ser enormt fram til det og dette kan fort bli det største året i vår karriere, godt hjulpet av en pangstart her i Danmark.

Les også: Violet Road lager eget øl sammen med Mack

Elvebåt-konsert

Allerede i sommer var Violet Road en tur innom landet for å flørte med danskene. Da på en elvebåt hvor de holdt konsert nedover kanalen.

– Det var et godt gammelt promostunt fra vår side for å se om musikken funker hos danskene, og svaret var «visst gjør den det!». I ettertid slapp vi «Back to the Roadshow»-plata der, hvor låten «Good Girls» ble listet på danske P4 og har gått der hele høsten. Det virka som om folk kunne den ganske godt i går, sier Rundberg.

Etter konserten viet gutta god tid til å prate med publikum, hvor de fikk følgende tilbakemeldinger:

– Dere må rett på Roskilde-festivalen, hvor vi ba dem gi beskjeden videre til arrangørene. Det var også flere som mente at vi passet perfekt i København, sier en stolt Rundberg.