Siverts nye band klar for Tromsø-festival

Sivert Høyem platedebuterte i oktober med sitt nye band Paradise. Nå kommer «supergruppa» til Buktafestivalen.
«SUPERGRUPPE»: Sivert Høyems nye band Paradise Tromsø-debuterer i Telegrafbukta til sommeren. Foto: Rob Lewis 
        
            (Foto: ROB LEWIS PHOTOGRAPHY )

«SUPERGRUPPE»: Sivert Høyems nye band Paradise Tromsø-debuterer i Telegrafbukta til sommeren. Foto: Rob Lewis  Foto: ROB LEWIS PHOTOGRAPHY

Feedback omtalte bandet som en «supergruppe» i sin anmeldelse av «Yellow», EP-en fra Paradise. I tillegg til Høyem består Paradise av Rob McVey på gitar, Simone Butler på bass og Rob Ellis på trommer. Disse har erfaring fra band som Primal Scream, PJ Harvey og Marianne Faithfull Band. Til sommeren spiller de sin første bekreftede konsert i Nord-Norge, under Buktafestivalen.

Nytt, men rutinert band

– Når Sivert starter nytt band, blir han selvfølgelig invitert til Buktafestivalen, uttaler festivalsjef Lasse Lauritz Pettersen til iTromsø.

– Personlig synes EP-en er sinnssykt bra, og alle rapportene sier at dette er et bra liveband. Selv om Paradise er et nytt band, er medlemmene rutinerte – og jeg har ingen tvil om at dette kommer til å bli kjempebra, legger han til.

Paradise sin debutplate skal slippes i 2018, og kommer ifølge Pettersen på markedet før Buktafestivalen er i gang.

For åttende gang på Bukta

Paradise er booket for å gi ekstra trøkk under festivalens 15-årsjubileum neste sommer, ifølge Pettersen.

– Sivert har til sammen spilt på Bukta syv ganger tidligere – som soloartist, og med Madrugada. Det er naturlig at han tar del i vårt jubileum, sier festivalsjefen.

Gruppa spiller foran et utsolgt Rockefeller i Oslo fredag, men vil gjøre sin Tromsø-debut neste sommer i Telegrafbukta.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.