Nå kommer den folkekjære artisten med soloplate

Hekla Stålstrengas Anne Nymo Trulsen gir ut sitt andre soloalbum.
Anne Nymo Trulsen gir ut nytt album i februar 
        
            (Foto: Terje Arntsen)

Anne Nymo Trulsen gir ut nytt album i februar  Foto: Terje Arntsen

Datoen er 12. februar. Da slippes «Valg», oppfølgeren til den populære sangerens debutalbum «Skråblikk», som ble sluppet for fem år siden.

På det kommende albumet har Trulsen håndplukket elleve egne låter som alle kan knyttes til temaet valg.

– De handler om livets mange små og store valg: Sinne, svik, savn, sorg og stolthet, skriver hun i en pressemelding.

– Jeg har i løpet av de tre siste årene født to friske og fine barn, men jeg har samtidig mistet venner i ulykke og sykdom. Som freelancemusiker synger jeg dessuten ofte i begravelser, så jeg har fått mye levd liv og død tett innpå meg, sier Trulsen.

Den Tromsø-bosatte 39-åringen fra Målselv beskriver fortsatt musikken sin som visepop på dialekt. Albumet er spilt inn hos Sørneset Produksjon i Brønnøysund hos produsent og bassist Trond-Viggo Solås, kjent fra Hekla Stålstrenga og for sitt arbeid med Halvdan Sivertsen. Musikere på plata er Ole-Jakob Larsen (trommer), Håvar Bendiksen(gitar) og Trond-Viggo Solås (bass, tangenter, kor)

«Valg» blir sluppet både digitalt og på fysisk format 12. februar. Slippkonserten holdes på Hålogaland teater 17. februar.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.