Søndag ettermiddag er Tromsdalen i Oslo for å møte Kjelsås fra Oslo Nord.

Nordlys sendte kampen direkte her!

Vi fulgte kampen direkte under:

Slutt!

90+3: TUIL scorer! Tor Martin Mienna setter 3-2 på overtid! Simon Laugsand fosser framover på venstrekanten og slår inn et meget bra innlegg. Det er misforståelse i forsvaret, og Mienna får pirket inn 3-2. Elleville jubelscener i Oslo!

90+3: Kjelsås-corner helt på overtid.

90 min: 2-2! Ti sekunder før slutt utligner "Mo" til 2-2! Lysvoll skyter, Kirsebom gir retur og der er Mo som setter returen i mål. Kjelsås vil ha offside, men det er det ikke.

88 min: TUIL bytter igjen. Mienna erstatter Håkon Kjæve.

87 min: Mathias Johnsen går ut. Tobias Vibe går opp i angrep og Jonas Høylo kommer inn.

83 min: 2-1 Kjelsås! Så er det hjemmelaget som setter 2-1, og det er etter fantastisk angrepsspill. Aasarød sender ballen til Møller og får den tilbake før han prikker ballen nede i hjørnet. TUIL på vei mot årets første smell!

79 min: Nå er det TUIL, TUIL og bare TUIL i Oslo.

77 min: Tromsdalen med flere gode muligheter til å skape noe, men blir for upresise.

75 min: TUIL skrur på turboen og Pedersen slår inn fra høyre. Lysvoll rager høyest, men ballen går utenfot.

73 min: Nok en gang meeeeeeeget bra av Kristoffersen, men Kirsebom slår til corner.

72 min: Frispark i Kristoffersen-posisjon. 25 meter omtrent litt skrått fra venstre.

71 min: Småfarlig når Møller skyter fra 20 meter. Nok en gang via en spiller, men denne gangen utenfor.

66 min: Det svinger skikkelig her nå. En meget artig fotballkamp.

63 min: Så skaper TUIL to enorme sjanser på rappen. Først header Lysvoll rett på Kirsebom, og et halvt minutt senere forsøker han ser med beina fra litt nærmere hold. Utenfor.

60 min: 1-1! Corneren spretter frem og tilbake, og TUIL får aldri klarert. Ballen kommer ut på 25 meter, der en Kjelsås-spiller klemmer til. Ballen går i Jesper Solli, som styrer ballen nede i hjørnet. Ettersom ballen skifter retning er Eirik Sørensen sjanseløs. Vi er like langt i Oslo!

59 min: Stor sjanse for Kjelsås og Simen Møller. Skjærer inn fra venstre og sikter mot lengste. Sørensen slår til corner.

58 min: Grei mulighet for Andreassen, som skyter fra 16 meter. Rett i fanget på Kirsebom.

46 min: Kampen er i gang igjen!

45 min: Det er så nære 0-2! Pedersen kommer rundt Kjæve på høyre og slår ballen mot Mo i boksen. Han er en desimeter unna å doble TUILs ledelse.

42 min: Lysvoll skyter i stanga! Tar med seg ballen inn i boks og skyter fra skrått hold. Ballen har fin retning, men treffer midt i lengste stolpe. Kjelsås har kontroll på returen.

40 min: Et par rolige minutter nå, uten at lagene har kommet til sjanser. Kjelsås har mye ball, men Tromsdalen er bunnsolide bakover.

34 min: Er det mulig da, Andreassen!? Pedersen stormer framover og sender ballen på tvers inn i boksen. Der kommer Lars Henrik Andreassen som prøver å sette den i krysset fra 10 meter. Ballen stryker tverrliggeren og går over.

30 min: Farlig brudd for Kjelsås, men de klarer ikke å utnytte sjansen selv om de kommer fem mot tre på kontring.

28 min: Frispark TUIL på 35 meter. Kristoffersen slår ballen inn i feltet, og treffer hodet på Mo. Han header ballen en halvmeter utenfor. Enorm sjanse!

25 min: Stor sjanse for Kjelsås!! Ballen triller på tvers i feltet, men ingen blåkledde er i feltet og klarer å pirke ballen i mål. Det blir corner.

22 min: Drikkepause! Det er varmt i hovedstaden, så dommeren beordrer lagene til å drikke vann. TV2-profil Simen Møller maner de blåkledde til kamp, og håper Kjelsås skal "trøkke mer til".

20 min: Nytt TUIL-frispark. Denne gangen fra lengre hold, og Kristoffersen legger inn. Kirsebom bokser ballen rett til værs, og ballen ender hos Lysvoll som skyter fra skrått hold. Treffer dårlig.

Forrige helg: Så rødt i toppkampen

18 min: Frispark TUIL i farlig posisjon. Kristoffersen banker den rett i muren.

** TUIL kjører på nå. Har hatt fire store sjanser hittil.

10 min: 0-1! TUIL i føringen, og det er Kjæve som banker ballen i krysset. Andreassen stormer fram på venstre og slår inn. Kjelsås-keeper Kirsebom slår ballen rett i været, og Mo plukker den opp i feltet. han legger tilbake til Kjæve som moser ballen i nærmeste kryss.

5 min: Kjelsås treffer tverrliggeren. Møller legger ballen igjen til Aasarød som smeller ballen i tverrliggeren. Returen settes utenfor på åpent mål!

** Lars-Gunnar Johnsen er ute for TUIL med karantene. Han løp mila i går, og erstattes av Mathias Johnsen.

1 min: Kampen er i gang.

TUIL stiller med følgende lag: Eirik Sørensen - Steffen Pedersen, Anders Jensen, Tobias Vibe, Simon laugsand - Mathias Johnsen, Tomas Kristoffersen - Håkon Kjæve, Vegard Lysvoll, Lars Henrik Andreassen - "Mo" Ahamed