Ellevill etterspørsel før Bond-premièren

Kinoen opplever en enorm pågang fra bedrifter som vil se den nye James Bond-filmen før alle andre.

PREMIERE: Kinosjef Frank Bakkemo (i midten) ser fram mot James Bond-premiere. Foto: Ida Ramberg  Foto: IDA RAMBERG

kultur

Det nærmer seg premiere på den aller ferskeste filmen om spionhelten James Bond. ”Spectre” heter filmen om den hemmelige agenten 007 og den vises på Aurora Fokus Kino fredag.

Les også: Mener kinobransjen vil svekkes av momsøkning.

Penstas og rød løper

James Bond er kjent for å gå med stilige dresser, og er omringet av glam og pryd. Til premièren har kinosjef Frank Bakkemo planlagt en glamorøs kveld for gjestene.

-Vi har gjort en ekstra innsats til premièren. Vi skal ha rød løper og holder tradisjonen tro ved at de ansatte på kinoen vil ha på dress eller kjole og være i samme ånd som filmens klesstil. I tillegg har vi ordnet til en veldig stilig setting, sier Bakkemo.

Les også: Slik blir kinohøsten.

Leier ut hele kinosaler

Tre til fire ganger i året får byens bedrifter muligheten til å kjøpe spesialbilletter der de kan leie en hel kinosal slik at bedriften får en lukket visning for sine ansatte. Dette har vært enormt populært i forkant av premièren på Bond-filmen.

– Det er interessant for bedriftene å vise filmen før den offisielle premièren. Flere bedrifter enn tidligere har benyttet seg av bedriftsvising. Da får de se filmen allerede torsdag og de får hele salen for seg selv. Det har vært en eventyrlig suksess, sier Bakkemo.

Les også: Elleville kinohistorier.

I Mexico City

Til nå har det blitt produsert 24 Bond-filmer. I ”Spectre” spiller Daniel Craig James Bond for fjerde gang og denne gangen er han på oppdrag i Mexico City hvor han skal avsløre den kriminelle organisasjonen Spectre.

Kinosjef Bakkemo opplever at gjestene har høye forventninger til filmen.

– Vi har tro på at denne filmen vil imponere publikum. Vi forventer også at besøkstallet i år vil overgå fjorårets Bond-premiere på ”Skyfall”, sier Bakkemo.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur