Truls Svendsen debuterer som rapper på TV

Det blir nye toner fra humorprofilen Truls Svendsen når han i kveld debuterer som rap-artist på TV.
kultur

Den folkekjære humorprofilen Truls Svendsen er nå tv-aktuell med sitt program ”Truls – Oppdrag Norge” hvor han reiser gjennom landets 19 fylker der han må igjennom ulike oppdrag og prøvelser. I kveldens episode blir det nye toner fra tromsøværingen da han debuterer som rap-artist sammen med den samiske rapperen Nils Rune ”SlinCraze” Utsi.

Les også: Her får Truls prøve seg som operasjonssykepleier.

Slipper låt sammen

Låten ”Boss Remix feat. Truls Svendsen” er både på samisk og norsk, der Truls Svendsen har bidratt med egen tekst. Rett etter at programmet er sendt slippes låten for publikum.

– Truls Svendsen og Nils Rune ”SlinCraze” har kjent hverandre en stund og plutselig dukket han opp i Kautokeino hvor de snekret sammen låten som folk får høre i kveld. Resultatet er en remiks av låten ”Boss”, som var en del av EP-en til SlinCraze som kom ut i mars i år. Vi slipper låten for publikum på alle streamingtjenester og iTunes i samarbeid med Plan-B TV og TV2 i kveld, sier Lars Svehagen i Pug Life Management.

Les også: - Gode tilbakemeldinger.

Gode tilbakemeldinger

Kveldens episode som er fra Finnmark, er den fjerde av totalt åtte programmer.

iTromsø har ikke fått Svendsen i tale i kveld for en kommentar, men tromsøværingen har tidligere uttalt at programmet er godt tatt imot av folk til tross for at det ikke kan vise til like gode seertall som suksessen ”Oppdrag Hurtigruten” som ble vist på TV i fjor vår.

– Det har utelukkende vært positiv respons. Jeg har fått gode tilbakemeldinger, sa han til avisa etter første episode.