Truls Svendsen kåret til årets TV-navn

Under Se og Hørs årlige kjendisgalla stakk tromsømannen Truls Svendsen av med en gjev pris.
kultur

CHAT NOIR: Mandag klokken 18.00 ankom festkledde kjendiser den røde løperen på Chat Noir i Oslo, klare for en glamorøs kveld med gode artister og prisutdeling. I løpet av kvelden ble prisene «Årets best kledde», «Årets TV-navn», «Wenche Foss' Ærespris» og «Årets Kjendis» delt ut.

Truls Svendsen fikk prisen «Årets TV-navn».

De to andre nominerte var Katarina Flatland og Anne Lindmo. Prisen ble utdelt av Cecilie Skog.

- Kjempeartig

- Jeg fikk et tips om at jeg burde komme, og hadde sett at jeg var blant de nominerte, men ellers hadde jeg ikke tenkt så mye over muligheten for å vinne en pris, sier Svendsen til iTromsø mandag kveld.

- Det er selvfølgelig kjempeartig å bli kåret av dem som ser på TV-programmene, og det er først og fremst dem jeg vil takke.

Svendsen forteller at det i tillegg til seerne er spesielt tre grupper han har å takke for at han vant prisen.

-  Det er de jeg jobber med i Plan-B, de jeg jobber med i TV2, og selvfølgelig Cecilie Skog.

Spesiell sesong

Svendsen forteller at det har vært en sesong utenom det vanlige, i og med at han har vært med på både ”Tjukken og Lillemor” og ”Truls – Oppdrag Norge”.

-  Det har vel hatt litt å si for resultatet i kveld, for jeg tror mange kanskje har ”Oppdrag Norge” ganske ferskt i minnet. Det har vært mange fine tilbakemeldinger, og jeg er veldig glad for at så mange har likt det, sier han. 

- Jeg har vært så heldig å få lov til å gjøre det jeg elsker, og jeg tror det er litt av grunnen til at så mange har stemt.

Ifølge komikeren er det imidlertid viktig å ikke glede seg for mye over kveldens prisutdeling.

- Jeg gleder meg aldri for mye over det som går bra, og på den måten slipper jeg å bli alt for lei meg når det går dårlig.

I kveld ble kjendisgallaen arrangert for tredje gang, og nytt av året er prisen for «Årets blogger» - der folket har stemt frem vinneren. På årets kjendisgalla stakk harstadjenta Sophie Elise Isachsen av med prisen for «Årets blogger».

NRK-profil Carina Olset (33) mottok prisen som «Årets forbilde». Dette på bakgrunn av sin åpenhet om sykdommen.