Søsken slipper elektronikasingel

Sindre Benjamin (20) og Sandra Madelèn (16) Skoglund-Hansens elektronikapop ble oppdaget av produsent Herman Rundberg. Nå slipper søskenparet sin første singel.

Søskenmusikk: Sandra Madelèn og Sindre Benjamin Skoglund-Hansen utgjør den ferske duoen «Madejamin».  Foto: Privat

kultur

HELLA: Det musikalske søskenparet komponerer sin helt egen musikk i kjelleren på Kvaløya. Nå har de fått oppmerksomhet fra Violet Roads Herman Rundberg.

– Han tok kontakt med oss etter at vi hadde vært en tur på Radio Tromsø. Han likte det han hadde hørt og ville gjerne gi ut en låt under produksjonsselskapet sitt, sier eldstebror Sindre, som refererer til Rundbergs selskap Mano Music.

LES OGSÅ: Lisa-Marie startet med revy i Tromsø. Nå jobber hun med artistkomet

Englebarn og Resirkulert

Og det er ikke hvem som helst som får sjansen hos Mano Music. På CV-en til Rundberg finner vi blant annet Agy, Englebarn og Resirkulert. Selv var trommeslageren til Violet Road aldri i tvil da han fikk høre duoens musikk.

– Jeg synes rett og slett at det var utrolig kult. De har stilige programmeringer, kule låter og en fantastisk vokal. Jeg ble veldig fascinert, innrømmer Rundberg.

LES OGSÅ: Tiësto søker lokalt talent for oppvarming

Søskenparet kaller seg selv «Madejamin», som er en kombinasjon av mellomnavnene Benjamin og Madelèn. Nå er de klare for singelslipp av låten «Holding On» på fredag.

– Det er veldig spennende siden vi har holdt på så lenge. Det blir godt å få en pangstart og få ting til å skje videre, sier lillesøster Sandra, som forteller at det ikke er noe problem å samarbeide med storebror.

– Det blir noen diskusjoner hvor vi har forskjellige meninger, men vi kjenner hverandre godt og har en god forståelse for musikk og alt rundt.

LES OGSÅ: Her er vårens Driv-artister

Forskjellige musikere

Det hele startet da Sindre begynte å utforske programmering, mens Sandra begynte med gitar og vokal.

– Etter hvert begynte vi å samarbeide, sier Sindre, som forteller at familie og venner er ivrige på det ferske prosjektet.

– Pappa deler musikken med alle han møter. Han er nesten mer engasjert enn det vi er.

Nå tenker søskenparet på veien videre med tanke på flere singelslipp og konserter.

– Vi forsøker å få i gang noen mindre konserter i Tromsø, i tillegg til at vi planlegger musikkvideo, sier Sandra Madelèn Skoglund-Hansen.