Siste sjanse for kinobilletter til Siste Skanse

Det haster for dem som vil sikre seg kinobilletter til de eksklusive filmfestivalvisningene på Siste Skanse neste uke.

Kristian Gundersen (fra venstre), Martha Otte og Vibeke Olsen inviterer til festivalvisning i ferdens minste kino.   Foto: John Strandmo

kultur

Det spesielle med disse visningene er at det bare er plass til to i «kinosalen».

Da iTromsø snakket med kommunikasjonssjef Håvard Stangens i TIFF torsdag formiddag var det bare billetter igjen til to av de seks forestillingene.

LES OGSÅ: TIFF-visning i verdens minste kino

– Per nå er det billetter til onsdagens visning av «Lykkelig i 24 timer» og lørdagens visning av «Scott Pilgrim vs. the world», resten er «utsolgt», sier Stangnes.

Billettene til mandagens åpningsfilm «Mannen fra Snåsa» ble solgt på auksjon for 2.000 kroner. Pengene går til Bymisjonens arbeid.

LES OGSÅ: Solgte halvannen billett i sekundet

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur