MGP jr-vinner på «Påskemorgen»

MGP jr.-vinner Thea Floer Kulseng tok med seg bestevenninna Vilde Seime Johnsen på «Påskemorgen» på søndag.

Thea Floer Kulseng og bestevennina Vilde Seime Johnsen på Påskemorgen.  

kultur

Programmet gikk på NRK Super direkte fra klokken 07.30 til 10.00 søndag, og de to bestevenninnene var på fra klokken 08.00 til 08.40.

Les også: Barne-TV som barna selv får påvirke

Bestevenner

Programmet handlet om bestevenner, og nettopp derfor var Thea Floer Kulseng og Vilde Seime Johnsen invitert. I vinnersangen «Du gjør mæ så glad» synger Thea om Vilde.

– Begge gledet seg og synes dette er veldig artig, sier far Petter Kulseng til Harstad Tidende.

Seerne fikk først sett et klipp av Thea synge «Du gjør mæ så glad» i MGPjr, og deretter en overgang til Thea, Vilde og programlederne Christer Johnsgård og Selda Ekiz synge sangen.

Les også: Denne barne-TV-helten vil bli Tromsøs nye målmaskin

Programlederne stilte Thea og Vilde spørsmål som var sendt inn fra TV-seerne. Blant annet fikk de to jentene et spørsmål om de brukte å krangle.

– Ja, vi bruker å krangle om småting vi ikke trenger å krangle om, sa Floer Kulseng.

Les også: De skal lede påskesendinga

Direktesendt

– Men dere blir alltid venner igjen? spurte programleder Selda Ekiz.

– Ja, vi bare smiler til hverandre etter en krangel, svarte Vilde Seime Johnsen.

«Påskemorgen» blir sendt fra Tromsø og er det eneste barne-tv-programmet som sendes direkte.

Programmet blir i år sendt fra Tromsø for 16. år på rad.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur