Ny sjef skal «rydde opp» på Driv

Tromsø-musikeren Kjetil Andreassen er mannen som har fått jobben som ny teknisk sjef på Studentsamfunnet Driv. Nå ser han fram til å gjøre scenene mer attraktive.

NY SJEF: Kjetil Andreassen har blitt ny teknisk sjef ved Studentsamfunnet Driv. Foto: Kent-Einar Myreng 

kultur

Kjetil Andreassen har nylig tiltrådt i sjefsjobben ved Studentsamfunnet Driv. Andreassen, som er kjent som både musiker og musikklærer ved Tromsø musikkskole, gleder seg nå til å ta tak på oppgavene.

– Jeg skal sørge for at tekniske ting fungerer på huset. Det er en fryktelig stor kulturaktør med tre scener hvor den ene er en av de største i landsdelen, sier Andreassen.

LES OGSÅ: Debutuka og Rakettnatt samarbeider om nordnorsk stjernelineup

Skal rydde på isbjørnen

Han forteller at han stort sett skal fortsette med det han gjorde på Tromsø musikkskole, som han selv startet for seks år siden, bortsett fra at undervisningsbiten går bort.

– Jeg ga gass i seks år og følte at jeg trengte en miljøforandring. Her skal jeg sørge for at de frivillige blir gode, sier Andreassen, som tiltrer i en 75 prosent stilling.

På spørsmål om hva han skal i gang med først, er ikke teknikeren i tvil.

– Det er Isbjørn-scenen. Den scenen må få personlighet og den må ryddes opp teknisk sett. Det låter allerede bra der, men vi vil at det skal bli enda bedre.

LES OGSÅ: Siste artist klar for Rakettnatt

Var ikke i tvil

Han forteller at det også er ting å ta tak i på hovedscenen, men Isbjørn-scenen har førsteprioritet.

– Konsertene er rett rundt hjørnet. Nå må jeg bare få oversikt og hive meg i gang, sier Andreassen, som også fortsetter som musiker i sine respektive prosjekter.

Daglig leder ved Studentsamfunnet Driv, Emma Lindhult, roser Andreassen.

– Kjetil har en utrolig breddekompetanse som vi trenger her på huset. Han vil riktignok ikke kalle seg verken tekniker eller lydmann, men han har kvalitetene vi ser etter. I tillegg kjenner han huset og historien vår godt. Han har både spilt og gjestet huset flere ganger. Hans lederegenskaper tror jeg kan bidra til kompetanseøkning hos alle. Vi er utrolig stolte av å ha Kjetil på laget.