Passasjerene aner fred og ingen fare - så får de seg en skikkelig overraskelse

God stemning oppe i himmelen.

Kreditering: Violet Road/Facebook

  Foto: Screenshot/Violet Road Facebook

kultur

Passasjere på Widerøe-flyet til Sandnessjøen lørdagformiddag fikk seg en aldri så liten overraskelse.

SE VIDEOEN OVER!

LES OGSÅ: Et halvt skritt over Atlanteren

Oppvarming

Flyets kaptein hadde latt merke til at guttene i Violet Road var på flyet, og spurte bandet om de kunne tenke seg å ta en låt.

- Vi fikk anledning til å synge oss litt opp før konserten i kveld på Kulturbadet. Så i et lavtflyvende Widerøe-fly i nydelig vær der Nord-Norge strålte mot oss, ble det en sang for crew og passasjerer, skriver bandet på deres Facebook-side.

LES OGSÅ: Violet Road viser talent og evne til å skape fest

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur