Röyksopp fikk P3-prisen

Tromsø-duoen Röyksopp ble lørdag tildelt P3-prisen.

  Foto: DANIEL LILLEENG

kultur

– Dette er vanvittig fett for oss, utbrøt Svein Berge fra scenen da det ble klart at de var vinnerne.

Etter mottakelsen, da duoen hadde fått roet seg litt ned, sa de følgende til P3.no:

– Vi setter umåtelig stor pris på dette, det er så enkelt som det. Vi er ikke så flinke til å si de tingene når vi står der på scenen, men nå som vi har fått roet oss litt og tenkt gjennom ting, går det bedre. Det er veldig stor stas.

LES OGSÅ: Sjekk ut Röyksopps nye musikkvideo her

I juryens begrunnelse skrives det at Röyksopp, gjennom konsistente utgivelser og sterke liveopptredener, i en årrekke har vært selve spydspissen for en sjanger som har plassert Norge på det musikalske verdenskartet.

I fjor stakk bergensrapperen Lars Vaular av medp risen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur