Rivefest på Vervet

– Helt vilt bra opplegg

Fredag var det hæla i taket-stemning under rivefesten i platehallen på Vervet.

Koste seg: Vibeke Johansen, Cecilie Storslett, Maiken Krane, Torgeir Solberg og Linn Agnethe Karoline Westby koste seg på rivefest. Begge foto: Rikke Lange 

kultur

Totalrenovering inviterte byen på rivefest, og flere hundre tok turen for å markere slutten på Vervets 170 år lange historie. Med musikk fra Viljar, Snö, Daniel Kvammen og Kristian Kristensen og kanonvær, var alt lagt til rette for en skikkelig folkefest.

 Billettene ble revet vekk, og det har vært høy aktivitet på Facebook de siste dagene for å skaffe seg billett.

Imponert

Vibeke Johansen, Cecilie Storslett, Maiken Krane, Torgeir Solberg og Linn Agnethe Karoline Westby var svært imponert over arrangementet.

– Hele opplegget her er helt vilt bra. Det er helt fantastisk med nordnorske artister og bra musikk, samt at billettene var så utrolig billige. Dette er ikke noe som vil skje igjen, så da er det bare å gi masse heder til gjengen som har stått på for å få dette til. Det er kjempekult, forteller gjengen.

Vant billetter

Bra fest: Fredrik Sørum, Simen Samuelsen, Eystein Sundsvold-Waarieh, Julie Rydningen Engeseth og Sandra Rydningen koste seg i sola utenfor platehallen. 

Fredrik Sørum, Simen Samuelsen, Eystein Sundsvold-Waarieh, Julie Rydningen Engeseth og Sandra Rydningen var blant de heldige som hadde billett, og Samuelsen var ekstra heldig som vant billett i siste liten.

– Man skulle komme med forslag om hva som skulle erstatte Vervet, og jeg redigerte inn et bilde av en basketbane med brua og Ishavskatedralen i bakgrunnen. Det synes jeg for øvrig også er en ganske stilig idé, skyter Samuelsen inn, som også spiller på Tromsø Storm.

– Det er også en helt utrolig stemning her og mye bra musikk. Det eneste som mangler er at de burde ha fjerna taket og ytterveggene slik at man kunne nytt sola inne også.