Nå kan du opptre med denne gjengen

Årets julebord på The Edge er «Du skal høre mye». Nå kan du få fortelle din historie sammen med duoen Skoglund og Myhre.

"Du skal høre mye" Kjell Ove Hveding

kultur

I videoen over viser Kjell Ove Hveding hvor enkelt man kan sende inn en historie.

Lørdag slapp The Edge bomben om at Tore Skoglund og Trond Myhre gjenoppstår som «Du skal høre mye».

TV-suksessen fra Tromsø, som er det mest sette underholdningsprogrammet her til lands, ble tatt av lufta i 2004, og har siden den gang blitt etterspurt over hele landet.

KONKURRANSE: I samarbeid med The Edge viser iTromsø alle bidragene som kommer inn i fortellerkonkurransen. Trond Myhre (venstre) og Tore Skoglund gleder seg til å se innslagene.  

 

– En fantastisk arena

Med gjester som Ingrid «Mossa» Evertsen og Trond Hamnes, skal Skoglund og Myhre fylle en helaften på The Edge. Der trenger de også din hjelp.

– Vi vet at det å fortelle gode historier har levd i mange 1.000 år. «Du skal høre mye» var en fantastisk arena å få dette fram på. Vi er nå ute etter gode historiefortellere som kan presentere den for oss. Enten via video hjemme, eller å spille den inn her på hotellet, sier Øyvind Alapnes, som er hotelldirektør på The Edge.

Send inn video

Videobidraget blir presentert på iTromsø sine hjemmesider hver helg fram mot premiere på julebordsshowet i midten av november.

– Til slutt skal en jury kåre en vinner som får komme på scenen og fortelle sin historie med publikum til stedet. I tillegg får fortelleren en weekend på hotellet med middag for to, sier Alapnes, som lokker med at de tre beste får en weekend på hotellet.

Videoen sender du inn til events.theedge@choice.no. Innslaget må ikke overskride fire minutter, og må innledes med fullt navn og alder.

Om du ikke har mulighet til å sende inn en video, kan du sende en forespørsel om å spille inn en snutt på The Edge. Dette må avtales på ovennevnte e-post.

Kan spille inn på toalettet

Komikerne i «Du skal høre mye» innrømmer at de ikke er helt oppdatert på dagens YouTube-muligheter, men har fått med seg at det er enkelt å oppdage fortellertalenter.

– Når vi holdte på plukket vi opp gode fortellere gjennom jungeltelegrafen. Nå er det egne facebookgrupper og alle kan publisere sin egen video. Nå gjøres det hjemme på toalettet, sier Trond Myhre, som var pianist og komiker på «Du skal høre mye».