Nå blir det ekstraforestilling: – Om folket vil ha mer, kan jeg gjerne utsette gavehandling

Tidligere i uken ble det kjent at julebordshowet til «Du skal høre mye»-gjengen var utsolgt. Nå setter de opp en ekstraforestilling.

Trond Myhre (fra venstre), Tore Skoglund, hotelldirektør Øyvind Alapnes og innspillingsleder Kjetil Ness skal trimme lattermusklene til julebordsgjestene på The Edge.  Foto: DANIEL LILLEENG

kultur

Det populære underholdningsprogrammet «Du skal høre mye» ble i 2004 tatt av sendeskjemaet til NRK etter 17 år og 250 programmer. I slutten av november gjenforenes imidlertid humorduoen Tore Skoglund og Trond Myhre gjennom fire nå utsolgte show på The Edge.

Utsetter julegavehandelen

Søndag kunne gjengen derimot dele gladnyheten om at de setter opp en ekstraforestilling fredag 8. desember.

– Dette var helgen hvor jeg egentlig hadde planlagt å kjøpe julegaver, men om folket vil ha mer «Du skal høre mye», kan jeg gjerne utsette gavehandling til lille julaften, sier Trond Myhre.

Stor produksjon

Øyvind Alapnes, direktør på Clarion Hotel The Edge, sier at avtalen deres alltid var kun fire show, da det er en stor produksjon med mange mennesker involvert bak scenen.

– Fra dagen showet ble lansert var det aldri noen tvil om at dette kom til å bli en suksess, men vi hadde aldri trodd på at vi måtte sette opp ekstraforestilling. Vi hadde fra dag èn tro på showet, men at vi måtte sette opp ekstraforestilling gleder oss stort, sier Alapnes.