Nå kan du få Violet Road rett inn i stua

Bandet auksjonerer bort en intimkonsert til en heldig tromsøværing. Pengene går til Tromsø idrettsråds solidaritetsfond.

INTIMT: Nå kan du snart sitte én meter unna gutta i Violet Road mens de spiller konsert, hvis du vinner budrunden.   Foto: Daniel Mikkelsen

kultur

Torsdag klokken 12 delte Tromsø idrettsråd en auksjon på sin Facebook-side. Premien er en intimkonsert hvor du kan få tromsøbandet Violet Road i din egen stue.

– Det er veldig stas med intimkonserter. Man får en helt annen kontakt med publikum, som sitter alt mellom én og tre meter unna deg og hører hvert minste lille pust, sier vokalist Kjetil Holmstad-Solberg.

Sammen med resten av bandet har han spilt et fåtall slike konserter tidligere, og gleder seg nå til å gjøre det igjen.

LES OGSÅ: Slipper ny musikk etter ett år i dvale – hør låten her

Alle skal få være med

Holmstad-Solberg forteller at ideen med konserten kom da idrettsrådet forrige uke lanserte Solidaritetsfondet. Fondet har midler som skal gi barn mulighet til å være med på forskjellige idrettslag, selv om de kanskje ikke har råd til det selv.

– Vi så reaksjonene som lanseringen av dette fondet fikk. Det er jo et utrolig fint initiativ, og det ville vi bidra til, sier han.

Bandkamerat Hogne Rundberg var med på lanseringen. Allerede da ble guttene enige om at de måtte gjøre noe for å bidra.

– Det er veldig lett å tro at alle får være med på idrettsaktiviteter, men sånn er det dessverre ikke. Vi ville bidra til å gi alle en mulighet til å få være med, sier Rundberg.

LES OGSÅ: Slutter i Violet Road

Allerede fått inn bud

Torsdag startet budrunden, som skal gå til mandag 28. mai. Bare én time etter auksjonen ble lansert, har idrettsrådet fått inn et bud på 10.000 kroner.

– Det er jo mye penger for noen å skulle betale så mye for en konsert. Men for andre er det nok overkommelig, sier Rundberg.

– Hvor mye håper dere kommer inn?

– Huff, nei, det er vanskelig å svare på. Vi håper jo folk vil betale mye, siden pengene går til en god sak.

Kan få ønskelåt

Det blir opp til vinneren av auksjonen og bandet å avtale tid og sted for konserten, som må finne sted i Tromsø.

I tillegg får vinneren ønske seg sine egne favorittsanger.

– Vi gir ut ny plate i disse dager, så vi kommer til å spille noen av sangene derfra. Også blir det selvfølgelig en del gode, gamle låter som ble spilt på radioen. Hvis noen ønsker seg en sang spiller vi den gjerne, hvis vi fortsatt husker den, sier Rundberg, og kan avsløre at blant annet «9000 Byen» ofte er en favoritt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur