Rigget for rockekonsert i Skolegata

Fredag ettermiddag går Kongeparkenfestivalen av stabelen med seks lokale band på scenen i Skolegata.

KONSERTSCENE: Det er rigget for festival med seks band på denne scenen i Skolegata fredag ettermiddag og kveld. 

PROGRAMMET
  • Kl. 17.00 – DJ Nexö
  • Kl. 18.00 – Open Window
  • Kl. 18.30 – Kryp
  • Kl. 19.00 – A Million Pineapples
  • Kl. 19.40 – The Modern Times
  • Kl. 20.45 – Amanda Delara
kultur

Festivalen i Kongeparken arrangeres i Skolegata nedenfor Kongsbakken videregående skole og kan skilte med navn som Amanda Delara, The Modern Times, Kryp, A Million Pineapples.

– Kongeparken er resultatet av Buktas Arrangørskole – et prosjekt hvor Bukta legger til rette for at ungdom skal lage og gjennomføre et arrangement etter eget ønske, heter det i en pressemelding.

Tre av bandene i Kongeparkens lineup har vært vinnere av talentkonkurransen Bukta Battle, hvor målet er å inspirere og motivere unge og lovende rockband, og gi dem erfaring i konsertgjennomføring, studio- og musikkvideoinnspilling.

 

The Modern Times vant i 2012 (under navnet Red Headed Sluts), Kryp vant i fjor og A Million Pineapples stakk av med seieren i årets konkurranse.

– En del av Buktas formål er å bidra til å ivareta og videreutvikle det nordnorske rockemiljøet. Vi er en ideell stiftelse som kontinuerlig jobber for å være en proaktiv og samlende aktør i det regionale musikk- og arrangørmiljøet. I morgen får vi se litt av fruktene som Arrangørskolen bringer oss, og er skikkelig stolt over alt ungdommene i Kongeparken Festival og Sommerlyst Ungdomsfestival får til, sier festivalsjef Marianne Saus i en pressemelding.

Tidligere år har Buktas arrangørskole vært involvert i valgfagsemnet «Sal og scene» på Sommerlyst ungdomsskole. Det har resultert i Sommerlyst Ungdomsfestival hvor elevene står for planlegging og produksjon. Denne festivalen arrangeres fredag 8. juni og står i år på helt egne bein. SUF har navn som blant annet Slincraze og Isak på festivalplakaten.

PROGRAMMET
Kl. 17.00 – DJ Nexö
Kl. 18.00 – Open Window
Kl. 18.30 – Kryp
Kl. 19.00 – A Million Pineapples
Kl. 19.40 – The Modern Times
Kl. 20.45 – Amanda Delara

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur