Tidligere HT-sjef går inn i Norsk Revy

Iren Reppen er valgt som nytt styremedlem i Norsk Revy.

REVY: Tidligere teatersjef på HT, Iren Reppen, skal nå være med å legge strategien for norsk revyfremtid. 

kultur

Norsk Revy har valgt nytt styre, hvor blant annet skuespiller og tidligere teatersjef ved Hålogaland Teater, Iren Reppen, ble valgt som nytt styremedlem.

– Iren Reppen har en bred kunstnerisk erfaring som vi er veldig glade for å ha fått med på laget. Vi er sikre på at kompetansen hennes blir god å ha når viktige avgjørelser skal tas, skriver Norsk Revy i en pressemelding.

LES OGSÅ: HT-veteraner tilbake med «godt, gammel­dags teater»

Styret i Norsk Revy har ansvaret for stiftelsen Norsk Revyfaglig Senter, hele landets kompetansesenter for revy, og stiftelsen Norsk Revyfestival, som arrangerer NM i revy.

– Styret består av et knippe flinke folk med variert bakgrunn. Her er det representanter fra både næringslivet og kunsten, og det trenger vi for å kunne ta kloke avgjørelser, sier styreleder Hilde Bergebakken i pressemeldingen.

LES OGSÅ: – Det gir selvfølgelig en viss pondus å ha vært i arbeidslivet i 40–50 år

Den nordnorske kompetansen i organisasjonen blir også representert fra flere hold. Anita Seljeseth, festivalsjef i Nord-Norsk Revyfestival, er valgt inn som varamedlem i styret. Fra før er Jens-Henrik Andersen, bosatt i Kabelvåg, varamedlem.

– Revygruppene i nord jobber hardt og godt, noe som ble tydelig under NM i revy 2017. Da gikk fire av syv priser til Nordland, Troms og Finnmark, står det i pressemeldingen.

Styret i Norsk Revy:

Hilde Bergebakken (Røros) – leder

Alexander Støvik Kjølstad (Steinkjer)

Susanne Brattli (Steinkjer)

Aina Kristiansen (Malvik)

Tor Arne Bjørgum (Overhalla)

Iren Reppen (Oslo)

Guri Idsø Viken (Oslo)

Anita Seljeseth (Ørnes) – vara

Jens-Henrik Andersen (Kabelvåg) – vara