iTromsø kårer byens verste tatovering. Se alle de innsendte bidragene her!

Se bidragene som har kommet inn her!
kultur

Nå kårer iTromsø byens verste tatovering, og du kan vinne en «cover up» – altså en ny tatovering som skjuler den gamle – av tromsøværing og mangeårig tatovør Terje With-Dahl på Tromsø Classic Tattoo i Skippergata.

Hva gjør du for å bli med?

Send inn bildet med navn, telefonnummer og gjerne historien bak på:

E-post: nettdesk@itromso.no, tekstmelding med kodeord «IT TATTOO» til 2399 eller som en melding på vår facebookside.

Har du en god historie bak tatoveringen din som du vil dele? Ta gjerne kontakt med oss!

Frist for å melde seg på er 13. juli. Etter dette vil iTromsø nominere de beste av de verste og gjennomføre en nettavstemning fram til 30. juli.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur