Tromsøartisten fikk rundt 7.000 tromsøværinger til å ta av

Det var super stemning med norske artister på Stortorget i kveld!

VG-lista: Flere norske artister opptrådte i kveld på VG-lista topp 20, her fra Josef Bamba og Ida Kjeldsberg.  Foto: daniel lilleeng

kultur

For tredje gang fikk Nordens Paris besøk av VG-lista topp 20. Stortorget var fylt opp med nesten 7.000 glade tromsøværinger som skulle se gratiskonserten. Med godt vær og god musikk var kvelden upåklagelig for publikum.

Ida Kjeldsberg (19) og Josef Bamba (30).  Foto: Daniel Lilleeng

 

Tromsø-duo

Tromsøs egne Josef Bamba (30), som har skrevet en heftig sommerlåt sammen med Ellen Berg fra Stockholm, opptrådte i dag sammen med tromsøjenta Ida Kjeldsberg (19), da Berg selv ikke kunne stille opp.

FOLKEHAV: Nesten 7000 tromsøværinger møtte opp for å se konserten.  Foto: daniel lilleeng

 

Duo ble satt sammen bare for en uke siden, og sammen klarte de å lage rå stemning for tromsø-folket. Sammen skapte alle de norske artistene god stemning på Stortorget onsdag.

Hits

Jesper Jenset var den som åpnet showet med låten «High», etterfulgt av Bendik med «Tro meg». God stemning også når danseglade Alida sang «No money».

IVY REI: Jenta bak låten «Say it to my face», Ivy Rei fikk publikum med å danse.  Foto: daniel lilleeng

 

Ellers var det artister som Ivy Rei, Ezzari, Temur, Vidar Villa, Tomine Harket, Emir, Ruben og Katastrofe. Chris Abolade som synger den såkalte paradise-låten «Tranquilo» fikk publikum med å synge og danse.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur