Irlands svar på Jon Almaas returnerer til Tromsø

Den verdenskjente komikeren starter europaturneen på det ene stedet han ikke solgte ut sist.

STARTER I TROMSØ: Dara O´Briain starter europaturneen i Tromsø. Foto: Promo. 

kultur

Den irske komikeren og programlederen Dara O’ Briain reiser første halvår av 2019 på Europa-turné. Turneen starter 26. januar i Tromsø på Clarion Hotel The Edge, og avsluttes 26. mai i Amsterdam.

– Sist Dara O’Briain var i Norge ble billettene revet bort, så vi er derfor veldig fornøyde med å kunne meddele at han stopper i enda flere byer i Norge denne gangen, sier Sindre Nordby, fra arrangøren bak turneen, «A Comic Soul».


Superstjerne kommer til Tromsø Arctic Pride

Tromsø Arctic Pride blir i år større en noen gang. Det kommer blant annet store verdensstjerner for å underholde publikum i Tromsø.

 

O’Briain opptrådte i Tromsø også i april 2016. Da var det cirka 600 solgte billetter, med andre ord ikke utsolgt.

– Komikerens skarpe vitser og hans interaksjon med publikum skaper latterkuler og solide applauser fra et Edge-publikum som virkelig lar seg sjarmere av den vimsete iren, som nok har hatt bedre publikum enn det i Tromsø, skrev vår anmelder da og trillet terningkast fire.

– Forrige gang den hysterisk morsomme mannen besøkte oss her på berget, var i forbindelse med hans forrige Europa-turné i 2013. Alle show ble utsolgt. Overalt. I Oslo, Bergen, Stockholm, Amsterdam, Antwerpen. Alle. Med unntak av Tromsø. Der lå fem prosent av billettene igjen. Det hindrer ikke Dara O’Briain å starte sin 2019-turne akkurat der. I Tromsø altså. Vi håper de siste fem prosent av tromsøværingene kjenner sin besøkelsestid, skriver Atomic Soul i pressemeldingen.


 

O’Briain er blant annet også kjent som programleder for BBC-programmet «Mock The Week», som er «storebroren» til «Nytt på Nytt». Også her gjøres det narr av aktualiteter.