HT søker barn til roller i ny forestilling

HT søker én gutt og to jenter til statistroller. Barna skal ikke synge, men vil få noen replikker.

SØKER BARNESTATISTER: HT søker barnestatister til ny forestilling. Foto: Ronald Johansen 

kultur

Hålogaland Teater søker nå etter barn som vil være statister i en ny forestilling som skal settes opp vinteren 2019. Rollene er som barn i familier, og statistroller i byscener. Barna skal ikke synge, men ha noen replikker. Dermed kan også barn uten sangstemme melde sin interesse.

I alt søkes det etter tre skuespillere, nærmere bestemt ei jente i åtteårsalderen, ei jente i tolvårsalderen og en gutt på rundt ti år. Audition arrangeres lørdag 13. oktober, og forestillingen spilles fra 14. februar til 10. april i 2019, skriver Hålogaland Teater på sine nettsider.

Prøvetidene vil bli tilpasset skole så langt som mulig, men det må påregnes at barna må ha en del fri fra skolen. Det vil for de to eldste barna være to lag og for de yngste barna tre lag som deler forestillingene. Det vil si at de eldste spiller halvparten av forestillingene og de yngste en tredjedel.

Frist for å søke om å komme på audition er satt til onsdag 3. oktober, og en eventuell invitasjon til å komme på audition sendes ut 5. oktober.