Avlyser forestilling på grunn av operasjon

Christine Kohts planlagte forestilling på Kulturhuset avlyses.

OPERERT: Moro-kvinne og gledesspreder Christine Koht avlyser forestillingen på Kulturhuset 30. november etter operasjon. 

kultur

I dag skriver VG at Christine Koht måtte operere bort en svulst. Det betyr at forestillingen «Christine Koht – Bør jeg være bekymret?» avlyses flere steder i landet. Det gjelder også forestillingen i Tromsø som skulle gått av stabelen på Kulturhuset 30. november.

– Christine har gjennomgått en operasjon for å fjerne en større cyste, og vi trodde nå at hun var sterk nok til å holde en hel forestilling, men så viste det seg altså at det likevel var litt for tidlig, sier Elina Krantz, Kohts produsent til VG etter at hun måtte kaste inn håndkleet før gjennomført forestilling på Jessheim torsdag.

Hun presiserer at det går bra med Koht.

– Svulsten var godartet og operasjonen vellykket, sier Krantz til VG.

Kohts produsent lover at det vil komme en ny sjanse til å oppleve forestillingen.

– Vi har måttet avlyse et par-tre forestillinger, og de fire neste blir også avlyst, ettersom det nok var for tidlig å stå på scenen igjen. Men vi kommer tilbake til alle stedene som blir avlyst etter hvert, lover Elina Krantz til VG.

Kulturhuset informerer om at kjøpte billetter refunderes ved å ta kontakt med Aurora Billett. Har du kjøpt billett på nett med kredittkort vil beløpet bli tilbakebetalt.