Kulturhuset avlyser Hellbillies-konserter: – Det er veldig trist

1.200 billetter var solgt til konsertene på Kulturhuset, som nå har blitt avlyst.

AVLYSER: Hellbillies skulle egentlig stå på kulturhusets scene den 14. og 15. oktober, men konsertene har nå blitt avlyst. Her er vokalist Aslag Haugen på scenen på The Edge i 2017. Foto: Jørn Myreng  Foto: Jørn Myreng

kultur

Den 14. og 15. oktober skulle Hellbillies holde konserter på Kulturhuset som del av bandets jubileumsturné «30 år på vegen».

Mandag ettermiddag kunne Kulturhuset slå fast at begge konsertene nå må avlyses på grunn av koronarestriksjoner.

– Det er mange som har gledet seg, og det er bare å beklage, det er veldig trist, sier sjefen for Kulturhuset, Erik Smith-Meyer til iTromsø.

Han forteller at 1.200 billetter var solgt til konsertene, og med en begrensning på 200 publikummere på én forestilling, er det vanskelig å arrangere konserter.

– Vi håpet på det lengste at koronasituasjonen skulle løse seg opp, men nå kan vi ikke vente lengre, sier Smith-Meyer.Ifølge Smith-Meyer er det ikke kun i Tromsø bandets konserter blir avlyst.

– De er på en landsomfattende turné, og det er ikke bare Tromsø som blir rammet. Det er over hele rekka, alle konsertene deres er avlyst, sier Smith-Meyer.

BEKLAGER: Sjefen for Kulturhuset, Erik Smith-Meyer, sier at alle som har kjøpt billetter vil få pengene refundert.  Foto: Tom Benjaminsen

Alle som har kjøpt billetter til konsertene vil få pengene tilbake, understreker Kulturhussjefen.

– Alle skal naturligvis få pengene tilbake. Men siden vi skiftet billettsystem i vår, må jeg be om at de som har kjøpt billetter gjennom Aurora Billett sender en mail til Kulturhuset, så vi får refundert pengene, sier Smith-Meyer.


Slik blir høstens jazzprogram: – Vi har forsøkt å få henne hit flere ganger, og nå mener vi at vi endelig skal ha lyktes

En, to tre, på det fjerde skal det skje. Bodil Niska har måtte avlyse tre planlagte Tromsø jazzklubb-konserter på kort tid. Denne gangen håper arrangørene å få gjennomført konserten med den nordnorske tenorsaksofonisten.