Skal sjarmere TV-seerne

«Trinny og Susanna – oppdrag Norge», «MasterChef Norge» og «Brille» er alle TV-programmer Trine Lise Olsen vil delta på i høst.

TV-HØST: Trine Lise Olsen var søndag å se i TV2-programmet "Jaget". I løpet av høsten dukker hun opp i tre programmer til. 

kultur

Søndag kveld kunne TV-seerne få med seg Trine Lise Olsen som deltok i quiz-programmet «Jaget» på TV2. Der deltok hun med Terje Sporsem og Siri Kristiansen. Det er ikke første gang vi får se henne på skjermen i høst.

LES OGSÅ: Bård Tufte Johansen kommer tilbake til Tromsø

Får makeover

På sesongpremièren av «Trinny og Susannah – oppdrag Norge» er Olsen en av dem som får makeover av de kjente moteekspertene.

– De er profesjonelle TV-folk som vet hva de vil vise på TV, og det merker man jo. Det var hyggelig og artig å være med, men det er litt samlebånd over det, sier Olsen om innspillingen som fant sted i fjor.

LES OGSÅ: Til Tromsø med nytt show

Dårlig impulskontroll

Akkurat nå er Olsen i Oslo hvor hun skal være med på innspillingen av neste utgave av TV Norge-programmet «Brille». Hun har også vært deltaker på «MasterChef Norge», som skal vises på TV3 senere i høst.

– Etter å ha vært med på programmene merker jeg at jeg egentlig ikke burde være på TV uten manus. Jeg har litt dårlig impulskontroll, sier hun og ler.

Olsen avslører også at konkurranseinstinktet har en tendens til å ta over.

– Jeg husker ikke at jeg skal være pen og pyntelig, og oppføre meg. Jeg går rett inn i konkurransen. At jeg har temperament hjelper heller ikke på.

LES OGSÅ: Skal delta på "Masterchef"

Tenker på billettsalg

Trine Lise Olsen er glad for den økte oppmerksomheten.

– Det betyr jo at folk har begynt å legge merke til meg, og det er gøy endelig å bli lagt merke til. Det er stas at jeg nå er noen som de føler er bra å ha med på slike ting, sier hun.

Olsen legger heller ikke skjul på at hun er med i alle TV-programmene for å få solgt flere billetter til showene utenfor Nord-Norge.

– Skal jeg være i denne bransjen må jeg bli mer kjent. Dette er en fin og artig måte å gjøre det på. Så får vi bare håpe at det ikke slår tilbake på meg, at de ikke synes jeg er helt tulling liksom.