Tromsø-artisten som slo igjennom på slutten av 90-tallet, er for tiden aktuell i TV 2-serien ”Hver gang vi møtes”. I kveldens sending skal de seks andre artistene som deltar i serien fremføre Lene Marlins låter.

Det blir en følelsesladet opplevelse for den sympatiske jenta.

- Overveldende

– For meg var det en veldig heftig opplevelse. Vi vet virkelig ingenting om hva som skal skje, hvem som skal spille hvilke låter. Du vet ikke engang hvem som klirrer i glasset først, sier Lene Marlin til iTromsø.

– Men det er også tungt – det blir på en måte som en reise gjennom din karriere og ditt liv. Det er veldig sterkt og overveldende, og man glemmer alle kameraene rundt seg. Det ble mye sterkere enn jeg hadde forventet. Mentalt satt jeg igjen med en stolthetsfølelse. Jeg er utrolig stolt over alt jeg har fått til, tilføyer hun.

Samarbeid med Ole Paus?

I TV-serien utvikler Lene Marlin et tett forhold til Ole Paus, og nå ønsker de å innlede et samarbeid.

- Vi har møtt hverandre flere ganger etter innspillingen. Og som kjent har jeg stilt meg åpen for å opptre sammen med ham. Han sendte meg nylig en tekstmelding og spurte om det var noe jeg fremdeles ville finne på.

- Det er altså konkrete planer på gang? - Det blir en konkret plan etter hvert, men når det skjer, vet jeg ikke. Han spurte meg for lenge siden om dette var noe jeg kunne tenke meg. Jeg vet egentlig ikke hva jeg har begitt meg ut på. Jeg tror jeg må ringe fyren for å spørre.

- Hvilke tanker har du om 2013 da? Hva ønsker du å oppnå? - Året har begynt på en veldig fin måned. Vanligvis opplever jeg januar som en kjip måned etter jul, det er mørkt, kaldt og glatt. Men det å være med i programmet - som ble spilt inn i august - har snudd det hele på hodet. Nå får jeg hele tiden kjenne den utrolige godheten til folk som har sett programmet og gir meg tilbakemeldinger. I dette året skal jeg skrive mer, være enda mer kreativ og søke inspirasjon.