UNGDOMMENES FAVORITT: "Hannah Montana: The Movie" er langt fra en perle av en film, men den kommer til å treffe veldig godt hos målgruppen, skriver vår anmelder Tord Olander Pedersen.

Miley (Miley Cyrus) eller rettere sagt; hennes alter ego, tenåringspopsensasjonen Hannah Montana, er i trøbbel. Etter å ha havnet i en skokrangel med Tyra Banks og nesten ødelagt bursdagsfesten til bestevenninnen Lilly (Emily Osment), finner pappa Robby Ray Stewart (Billy Ray Cyrus) ut at hun trenger å få

(saken fortsetter under videoen)

Trailer

popstjernestatusen litt på avstand. Dermed legger de turen tilbake til Mileys fødested Crowley Corners i Tennessee i håp om at Miley kan finne tilbake til tingene som betyr mest her i livet.

(saken fortsetter under videoen)

Musikkpresentasjon "Lets Get Crazy

Utfordringer

I begynnelsen er ikke Miley spesielt begeistret for å bytte ut sosietetslivet i LA med gårdslivet i Crowley Corners, men etter hvert begynner hun å innfinne seg – spesielt etter at hun blir kjent med den kjekke, unge cowboyen Travis. Men alt er ikke fryd og gammen i Crowley Corners. En skummel eiendomsspekulant planlegger å bygge et kjøpesenter i den lille byen. I tillegg har en paparazzi fulgt etter Miley, og han forsøker å finne ut hva hemmeligheten til Hannah Montana er. Det blir opp til Miley å løse disse problemene, samtidig som hun må finne ut av egne følelser, både i forhold til livet som popstjerne og i forhold til Travis.

Intervju med Miley

(saken fortsetter under videoen)

Favoritt

TV-serien "Hannah Montana" har etter starten i 2006 blitt en farsott blant unge jenter. Millioner følger dobbeltlivet til Miley Cyrus hver uke og plakater av Hannah Montana henger på de aller fleste småpikerom. "Hannah Montana: The Movie" er skreddersydd for denne gruppen, og vil nok garantert bli en hit i tiden fremover.

(saken fortsetter under videoen)

Akustisk "Butterfly Fly Away"

Historien er ikke videre original, men legger seg tett opp til den vante trygge Disney-formelen for denne type filmer. I likhet med TV-serien står musikken sentralt i filmen. Miley/Hannah fremfører en rekke nye sanger, og i tillegg får hun også hjelp av blant andre pappa Billy Ray Cyrus og den unge countrystjernen Taylor Swift. Resultatet blir omtrent som forventet: "Hannah Montana: The Movie" er langt fra en perle av en film, men den kommer til å treffe veldig godt hos målgruppen.

Musikkvideoen "The Climb"