For bare et par dager siden møtte iTromsø de fire Tromsø-jentene Charlotte Sørensen Bøe (15), Victoria Eide (15), Malin Sørensen (12) og Lea Stang Anfinsen (15). Da hadde de akkurat vunnet billetter til den eksklusive intimkonserten med sitt store idol Justin Bieber i Oslo.

Men gleden ble kortvarig, for rett etter at jentebedåreren hadde fremført låten «Boyfriend», klikket det helt for han etter at noen jenter på første rad hadde sølt vann på scenen. Ifølge VG hisset Bieber seg opp fordi fansen stadig vekk kom borti ham da han prøvde å tørke vekk vannet. I øyeblikkets hete utbrøt han «OK, I`m not doing the show», og stormet av scenen. Bieber skulle egentlig ha fremført seks låter, men ga seg etter bare én.

Les også: Gråt da de innså at de skulle se Justin Bieber

– Dårlig gjort

Slik etterlot Bieber seg flere skuffede fans på Chateau Neuf.

– Vi trodde først det bare var tull og at han kom til å komme tilbake for å overraske oss igjen, men så fikk vi høre at han hadde forlatt lokalet. Vi ble veldig skuffet, sier Lea Stang Anfinsen (15) til iTromsø.

– Alle i salen begynte å rope på ham og sang for å få ham tilbake på scenen, men han kom aldri tilbake, og flere begynte å gråte. Jeg synes det var veldig dårlig gjort, sier 15-åringen til iTromsø.

Siden Tromsø-jentene sto midt i salen, hadde de god utsikt til episoden som utspilte seg på første rad.

– Det var Bieber selv som ikke hadde skrudd vannkorken ordentlig igjen på flasken sin, så da han kastet den til jentene på første rad, begynte de å slåss om den. I den forbindelsen ble det sølt vann utover scenen. Mens han prøvde å tørke opp vannet, prøvde jentene å ta tak i skjorten hans, og det gjorde han så irritert at han gikk av scenen, sier Victoria Eide (15).

Les også: Er dette Nord-Norges svar på Justin Bieber?

Skuffet

For jentene kom reaksjonen til superstjernen veldig uventet.

– Flere av fansen var både sjokkert, og flere hylte og gråt, sier Eide.

Om episoden har påvirket «belieberne», som jentene selv kaller seg for, har de ulike meninger om.

– Selv om jeg ble veldig skuffet på torsdag, har ikke forholdet jeg har til ham forandret seg. Jeg vil definitivt se ham igjen, sier Eide.

For Anfinsen var det veldig kjipt at Bieber reagerte slik han gjorde.

– Det har jo kanskje påvirket forholdet mitt til han litt, men jeg vil ikke at en liten ting skal forandre alt. Han hadde jo også på forhånd sagt at han var syk, så det kan jo være det som gjorde at situasjonen ble slik, sier 15-åringen.

– Jeg vil gjerne gå på konsert med ham igjen om sjansen byr seg, sier hun.

Skuffet PUBLIKUM: Justin Bieber fremførte bare hitlåten «Boyfriend» før han gikk av scenen på Chateau Neuf torsdag kveld. Foto: Privat
HØYE FORVENTNINGER: Malin og Lea tar et siste bilde i speilet på hotellrommet bare timer før de skulle se Justin Bieber på scenen. Foto: Privat