Tirsdag kveld startet åpnet Døgnvill opp slusene for billettsalget til årets festival. Men til nå har ikke festivalen sluppet en eneste artist.

– Vi har vinglet litt på datoene i forhold til årets festival, men nå er de fastsatt og billettene er ute. Det er flere norske festivaler som har sluppet billetter uten artister, men jeg kan love at ting er på gang, sier, markedssjef i Døgnvill, Helge Markusson.

Store artister

Til tross for at ingen artister har blitt introdusert kan Markusson avsløre at de har booket fire norske artister, og de jobber nå med å lande en stor internasjonal artist.

– Vi skal slippe flere artister og en stor headline før påske, så billettsalget er egentlig et frampek på at det nå skjer store ting, sier Markusson.

Han vil ikke avsløre hvem artisten er, men lover mange overraskelser i tiden som kommer.

– Vi har spennende ting på gang, og vi er tro mot konseptet med internasjonale artister som ingen andre norske festivaler har, de beste norske artistene og en artist fra fortiden som vi tror mange vil høre igjen, sier Markusson.

Lyttet til publikum

I alt kan Døgnvill huse opp mot 12.000 publikummere hver dag, og Markusson har stor tro på billettsalget.

– Vi slapp et fåtall billetter før jul, og de gikk veldig bra. Med det som publikum har i vente, har jeg troen på at årets festival blir populær. Vi har lyttet til publikums ønsker, så vi håper mange blir fornøyde når navnene slippes.