Siden den offisielle åpningen av Studentsamfunnet Driv 2.april har besøkene ikke latt vente på seg. Pangstarten med to utsolgte konsert med Sivert Høyem gjorde at Driv fikk en start ikke en gang de kunne drømt om.

- Det er over all forventning. Vi har hatt to stappfulle konserter med Sivert i tillegg til en veldig god konsert med Oh!. Vi hadde også en skikkelig festaften på lørdag hvor over 1.000 personer besøkte huset, sier daglig leder Esben Hoås Rygg, som syns det er svært hyggelig at så mange ville komme å se på det nye huset.

Populære ølkraner

I perioden onsdag 2. april til og med lørdag 5. april gikk det over 2.000 liter øl på over 4.000 besøkende på huset. Dette var med på å gi en omsetning på 670.000 kroner.

- Dette er vi kjempefornøyd med. Det viser at folk har drukket og hatt det bra. Vi ønsker selvsagt flere velkommen. Dette danner også et godt grunnlag for resten av 2014, sier Rygg.

SE WEB-TV: Se Driv døpe sin nye storscene i øl

Venter på feilskjær

Og ifølge Rygg har de frivillige tatt det nye huset med storm. Utfordringene har ikke latt vente på seg, men ingen har vært for store for medlemmene på huset.

- Vi har alltid ventet på at noe skulle skjære seg, men alt har gått knirkefritt. Det kan vi takke de frivillige for. De har vært helt rå. Jeg har fått rom til å nyte opplevelsene her og fått fulgt med på at alt går bra.

Fester videre

Det virker også som om publikum har trykket det nye studenthuset til sitt bryst, for Esben har bare fått gode tilbakemeldinger fra publikum som i løpet av uken har besøkt lokelene i Mack-kvartalet.

- Vi har fått høre at de aller fleste er kjempefornøyd med storsalen. På Café Hvit gleder de fleste seg til å se konserter. De liker også atmosfæren. Alt i alt  har vi bare fått høre positive ting om bygget. Vi kan ikke forvente noe mer nå, sier Rygg.

SE WEB-TV: Slik er nye Driv på innsiden

Frem mot eksamenstider for studentene i mai og juni skal Driv nå nye høyder med Kvelertak (med Ondt Blod og Die A Legend som supportband) og to konserter med Violet Road.

- Jeg har selv høye forventninger til Kvelertak, så skal vi feste videre på lørdag. Vi blir naturlignok litt preget av påskeferien, men så peiser vi på med konserter med Kråkesølv, Eline Thorp og Violet Road før det er eksamen og sommerferie for studentene.

Øverst i saken kan du se web-tv fra åpningsfesten på Driv i forrige uke!

FORNØYD: Daglig leder Esben Hoås Rygg forteller at alt har gått på skinner for det nye huset i Mack-kvartalet. Foto: Håkon Steinmo