Det var veldig så mye følelser i filmen. Dette kom godt fram av Bella Swan som satt seg støtt og stadig i en sårbar situasjon. Det ble mye følelser i den første Twilight filmen og det blir mer i nr2. Denne er litt forbedret og krydret med action og spenning så det ikke blir for kjedlig. I stedet for sterke følelser for Edward som ikke alltid er så lett å takle siden han ikke tilhører en helt normal familie. Det kom samtidig inn en ny person i livet til Bella, som hun får mer og mer kontakt med og han gjør det heller ikke lettere.

Skuespillerne gjør en fantastisk jobb, Kristen Stewart som spiller Bella Swan har en tung og vanskelig rolle. Rollen hennes har en karakter med de store etiske dilemmaer, og hun får mange problemtiske og kjipe valg som må tas. Bilde & Lyd var helt fantastisk, jeg elsket måten de plukket opp sansene dine, og fanget deg inn i filmen. Har ikke vært måte på lignende kvalitet, og veldig flotte effekter.

Alt i alt en storslagen film. Med flotte effekter, godt innhold, som er tydelig og spennende og gir veldig mye liv til filmen.