Liker du musikk som for eksempel City and Colour og Bright Eyes liker du ganske sikkert musikken til Oslobaserte The Little Hands of Asphalt som er soloprosjektet til Sjur Lyseid, tidligere frontmann i bandet Monzano. Med en blanding av country-aktig indiepop, fine tekster og mye følelser gir albumet «Floors» både gåsehud samtidig som det fenger. Et album som passer til de aller fleste, og som også er en god grunn til å være stolt over norsk musikk.

Fenger fra første låt

Albumet åpnes med låten «New Beginnings», en fin låt som passer perfekt som innledning til albumet. Låten som nå er en av mine personlige favoritter gir meg også en god følelse av hva som er i vente, og jeg gleder meg til de gjenstående låtene.

Og jeg har god grunn til å glede meg. Videre fortsetter det over til 9 andre fantastiske låter, og lei blir jeg så absolutt ikke. Med en veldig fin flyt over hele albumet glir man fra den ene til den andre låten uten engang å tenke over det. Avslutningssporet «Sum of the Parts» avslutter et fullendt og praktfullt album med stil. Jeg hadde definitivt ikke sagt nei til mer, men fornøyd er jeg, og jeg gleder meg til å høre mer fra denne mannen.

The Little Hands of Asphalt Foto: PRESSE
The Little Hands of Asphalt Foto: PRESSE