Med albumet «The Magic Soup And The Bittersweet Faces» og kjente later som «One Song» og «Am I wrong» skulle man tro at duoen hadde nok av materiale til å fyll 45 minutter med spilletid. Likevel valgte det opp til flere ganger å dra coverlåter. Det begynner allerede da guttene kommer på scenen og drar The Roots-låta «The seed». Som for øvrig blekner veldig til sammenligning med originalen.

Poserer foran kamera

Envy er en duo bestående av de to 22-åringene Nicolay Sereba og Vincent Dery. Siden 2009 har bandet sjarmert ungjentene, radiostasjonene og til og med Spellemannsjuryen. Noe de sikkert også har vel fortjent. Med tonnevis av glimt i øyet og så mye publikumsfrieri at det nesten blir for mye, klarer de å snu den utakknemlige jobben å få liv i publikum svært tidlig på kvelden. Men når de til og med begynner å posere for småjentenes snapchat-bilder blir det nesten litt for mye.

For kidsa

Rent musikalsk er Envy som en litt mer upolert og amerikanisert østkantutgave av Erik og Kriss. Låtene er lette, poppete og guttene kan både synge og rappe — helt greit. Likevel blir dette litt for kjedelig, og når de i tillegg også begynner å ta for seg Black Eyed Peas låt «Lets get it started» virker det som om de jobber alt for hardt for å få publikum til å være med. Dette hadde sikkert vært mye bedre klokken 21.00 på Snakkscenen, men nå er det også kanskje kidsa som er den største fansen. Forståelig nok.