DØGNVILL 2012: Cazadores Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø Foto: TOM BENJAMINSEN

Som det eneste lokale bandet i programmet, fikk Cazadores den vanskelige oppgaven med å åpne Døgnvills siste dag. De tok oppgaven på strak arm og var godt fornøyd med resultatet.

– Det var utrolig artig! Folk sang med og det er få ting som er bedre enn å se hvordan publikum responderer på musikken vår. Dette er vår tolvte festivaljobb i sommer og for en avslutning det ble. Going out with a bang!, forteller Ariel Sivertsen mens bandkollegaene Lasse Lauritz Pettersen og Ottar Tøllefsen nikker.

Ingen hvile

Guttene levde tydelig på euforien etter endt konsert, og har absolutt ingen planer om å ligge på latsiden i tiden som kommer. Guttene har tre spillejobber i september før de låser seg inn i studio for å gjøre ferdig debutalbumet «Hyperion Days» som skal slipper 23. november.

– Vi tar oss aldri pauser. Nå blir det er par spillejobber før vi låser oss inn i studio og øvingsrom. Platen er cirka halvveis ferdig nå, så det gjenstår litt arbeid. Dessuten så jobber vi hardt med å få på plass et støtteapparat rundt bandet, sier Pettersen.

Gjestemusiker

Bandet var også utrolig fornøyd med innsatsen til gjestemusiker Peter Estdahl.

– Peter er helt fantastisk. Han kommer til å bli svær. Samarbeidet med han er kanskje det lureste vi har gjort. Et musikalsk ekteskap kan man si, stråler vokalist Mats Devik.

Ariel Sivertsen produserer også Estdahls kommende debutalbum, i tillegg til Cazadores sitt.

DØGNVILL 2012: Cazadores Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø Foto: TOM BENJAMINSEN