«Jeg NEKTER å gå så langt fram på Aurora at jeg må bruke ørepropper. JEG ER FOR FAEN ROCKER!!!», Mann (55), dypt bekymret for eget image.

«Dette er jo oppfordring til sivil ulydighet. Nå blir Skjalg Fjellheim å legge Bukta for hat», Hørt fra publikum da Bob Vylan sa at knyttnever var nødvendig for å bekjempe rasisme.

«Jeg hadde betalt fem hundre spenn for ei Mydland-pølsa eller en kebab nå», Fra Sulten kjøtteter, som liker øl og rock, og ikke fullt så mye sjømat.

«Hvor i helvete er Stig Brenner», fortvilt fan på feil sted under Brenn.

«Faen, han Sivert é mye mindre enn æ huske!», Madrugada-fan på Danko Jones, som har kjøpt feil dagspass.

«Vakuumpakke de han Danko etter hver konsert? Han e jo like ung og hot som han va for 20 år siden», Kvinnelige publikummer som en gang var like gammel som ham, men som nå er 20 år eldre.

«Jeg vil heller kalle ham Avdanka Jones», Kvinne i 30-årene.

«Danke, Danko!» Tysker med utilsiktet humor er fornøyd med fredagens åpningskonsert av Danko Jones.

«Hælvete. MÅ vi virkelig danse?», Fortvilt Rockegubbe (50) som foretrekker å trampe takta, idet Joe & the Shitboys vil ha alle i publikum til å vrikke på stussen.

«Næmmen, ka faen! Må vi danse på den her konserten OGSÅ?», Rockegubben (50) har beveget seg videre til brenn-konserten, der vokalisten forklarer at deres neste låt er disco.

«Jeg klarte å se 25 sekunder av Moillrock. Halve Finnmark var jo der nede», Bareier i 40-årene.

«Er det Jonas Alaska eller Bob Dylan junior som spiller gitar for Susanne Sundfør?», Nærsynt publikummer, cirka 30 meter fra hovedscenen.

«Trudde faen mæ æ så Keith Richards på Moillrock-konserten. Men det må ha vært en anna fyr», Starstruck honningsvåging på første storbytur.

«Æ håpe de spilla den der, «Doctor Jones, Jones, calling doctor Jones», Forvirret jente som trodde Danko Jones var Aqua.

«Det var så mye bedre før! Nå tør jeg ikke lenger se på en eneste kis under Bukta, simpelthen fordi halvparten av dem kan være kompiser av datteren min», Erfaren, kvinnelig festivalgjenger i midten av femtiårene.

«Jeg tror rett og slett ikke Danko Jones kommer til å bli headhuntet av Insomnia-festivalen med det første», Noen som mener at Danko Jones rett og slett er rock.

«Jeg synes rett og slett nonne er BETRAKTELIG bedre enn Karmelittnonnene. Og hakket raffere enn Edvard Munch. Kulere solbriller enn begge også!», Nyslått nonne-fan.

«Kapasiteten på Little Henrik-scenen er 400 pers og SEKSTI JÆVLA TUSEN KNOTT!», Oppspist mann (47)

«Når du blir satt til å sitte vakt utenfor presseteltet, har du ikke akkurat trukket frivillig-vinnerloddet», Menig-mann med sukk fra folkedypet.