Paljetter

Paljetter har lenge vært i motebildet, og det ser ut til å holde en stund til. Du kan derfor med god samvittighet kle deg i paljetter fra topp til tå, enten som en kjole, eller eventuelt et skjørt over en stilig topp.

Sølv og gull

I butikkene kan man finne mye sølv og gull på klesfronten, og om du ønsker å skinne litt ekstra på julekvelden eller festen kan jo dette være noe for deg.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook

Tilbehør

Accesories kan fort skape et nytt antrekk, og med tidens hotte statementsmykker kan til og med den kjedeligste kjolen i skapet bli ny og fresh.

Sminke

Sminken kan også være med og på å skape noe helt nytt. Dramatiske øyne og glitter er noen stikkord på sesongens hotteste trend.

Fargerike antrekk

Vil du skille deg ut fra mengden, men samtidig holde føttene på bakken, kan du med glede kle deg i knasje farger som rødt eller blått.

Strømpebukser

Strømpebukse kan bli kveldens redning her i kalde nord. En strømpis med mønster eller knasje farger kan sprite opp et helt vanlig antrekk, samtidig som du holder varmen.

Hold-in produkter

Om kjolen blir trang etter en helaften med god mat må du ikke fortvile. Både underkjoler og strømpebukser med hold-in effekt gjør at du kan kose deg med så mye ribbe du bare orker.

Les mer fra Tromsøpuls-seksjonen her

Høye hæler

Finn fram de høye hælene og hiv deg på dansegolvet. Kvinner i høye hæler ser både sexy og selvsikre ut. Både pumps og boots er i motebildet akkurat nå.

Androgyn stil

Alltid syntes at menn har det enkelt med å hive på seg dressen og så er de klare? Nå har du også muligheten Kvinner i dress er en kul og klassisk vri.

Klassikeren

Til de kresne er det lov å dra fram den «lille sorte» som har vært kvinners redning i flere tiår. Den slår alltid an!

Paljetter får deg til å lyse opp på fest. Foto: KATRINE ØIEN
Smykker gjør et hvert antrekk mer spennende. Foto: KATRINE ØIEN