Flere låter har oppstått under artistnavnet TuSmall, der rapperen har nådd fram til publikum med sin musikk gjennom sosiale medier.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook

- Musikken min er tilgjengelig på YouTube, men etter hvert vil man også finne den på Spotify, forteller TuSmall.

Åpen for nye muligheter

Allerede som liten gutt var interessen for musikk stor, og med årene ble det å produsere egne rapper og låter en del av hverdagen for Morgan Traasdahl.

- Det hele startet med at jeg trengte å koble av fra hverdagen, og komme meg inn i min egen lille verden, forklarer han.

Til nå har det stort sett gått i rap, men Traasdahl er åpen for nye muligheter og gjerne musikk innenfor andre sjangere.

Kommer fra magen

Som låtskriver og musiker er det ikke alltid like lett å få ut det man ønsker, men denne rapperen har en egen inspirasjon.

- Jeg blir inspirert av meg selv, og musikken min handler om ting jeg selv har opplevd. Det som skrives kommer ikke fra hodet, men fra magen, forteller Morgan han.

Les mer fra Tromsøpuls-seksjonen her

TuSmall har mange planer fremover, men i nærmeste fremtid vil han fokusere på å få produsert flere låter, og kanskje komme ut med flere musikkvideoer.

- Det har lenge vært en drøm å lage musikk som blir likt blant folket, og det å nå ut til flere en bare Tromsøs befolkning hadde ikke vært feil, sier rapperen.

Hør låten "Alltid i hjerte mitt" her:

UNG TROMSØRAPPER: Morgan Traasdahl (17) er en artist du nok vil høre mer fra i fremtiden. Foto: PRIVAT