God stemning under fredagens konserter Foto: MAJA OLAUSSEN

Buktafestivalen

Festivalen som går av stabelen 19.- 21. juli har til nå annonsert artister som Sivert Høyem, Stein Torleif Bjella, Graveyard (SE) og The Cardigans (SE) som du kan se på scenen i Telegrafbukta i sommer.

Døgnvillfestivalen

En annen lokal festival som i fjor blant annet hadde artister som Kaizers Orchestra og Robyn på scenen, har hittil kun annonsert Jarle Bernhoft, som det siste året har fått mye oppmerksomhet for sin store musikalske fremgang.

Festivalen går av stabelen 23. - 25. august.

Hovefestivalen

Som alle tidligere år er Hove godt i gang med sitt program til den forhåpentligvis solfylte uka på Tromøya i Arendal 26.-29 juni. Til festivalvorspielet som foregår på P3-scenen på campen er Antichrist og Supre Bloody Beach de første ut, og hittil er resten av uken en god blanding av blant annet Skrillex, Mac Miller, Jonas Alaska, Kreayshawn og Male Bonding.

Øyafestivalen

7. - 11.august er en fin tid i Middelaldersparken i Oslo.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook

Øyafestivalen er kjent for å booke store navn, og i år står blant annet Bon Iver, Yelawolf, Björk og Feist på plakaten. Øyafestivalen skuffer aldri!

Slottsfjellfestivalen

19. - 21. juli feirer Slottsfjellfestivalen i Tønsberg 10 år, og artister som Seigmen, Ane Brun, 120 Days og Dreamon er hittil annonsert til å spille på festivalen som foregår midt i Tønsberg sentrum.

Coachella

Over på internasjonalt plan er Coachellafestivalen garantert verdt å få med seg om du er villig til å reise over til USAs vestkyst.

Her finner du alltid noen av verdens største artister for tiden, og blant noen av artistene som kommer i år finner du Frank Ocean, Arctic Monkeys, Calvin Harris, M83, The Weeknd og Dr. Dre sammen med Snoop Dogg.

I motsetning til de øvre festivalene, foregår Coachellafestivalen over to uker, der første uken er 13. - 15.april og andre uken 20. - 22.april.

Les mer fra Tromsøpuls-seksjonen her