Agent J reiser tilbake i tid til 60-tallet, da MIB enda var nyoppstartet og hadde en ganske så simpel teknologi. Her prøver han å hindre et romvesen fra å snikmyrde Agent K og fra å ødelegge fremtiden.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook

I likhet med de tidligere filmene, er også oppfølgeren et surrealistisk eventyr stappet med vittige poenger. I og med at dette er oppfølgeren av MIB, er det nesten et must å få den med seg. Hvor uventede og spennende vendinger gjør at det absolutt er verdt det

Fin balanse

Will Smith som for mange er en velkjent skuespiller, spiller den ledende rollen Agent J. En energisk karakter med en elskverdig væremåte, hvor da Tommy Lee Jones og Josh Brolin spiller Agent K som forholdsvis den eldre og yngre utgaven av karakteren. «K» er en straks mer jordnær type enn Agent J, noe som skaper en behagelig balanse mellom humor og seriøsitet.

«Feel good»

Dette samspillet gir dermed en fin dynamikk til filmen. Til tross for at det føles ut som at noe mangler i «Men in Black 3», er det overhodet ingen kjedelig opplevelse man som publikum bevitner.

Derimot gir filmen til tider en god følelse, og det er kort mellom høydepunktene.

Revet med

Ikke vanskelig er det å se at tegneserien til Lowell Cunningham dekker mye av manuskriptet, hvor resten blir tatt hånd om av David Koepp, Etan Cohen, Jeff Nathanson og Michael Soccio. Koepp står blant annet bak manuset til store filmer som «Spider-Man» og «Jurassic Park».

Den vellagde filmen, som MIB 3 er vil få deg til å småhumre i det ene øyeblikket, mens i det andre sitte spent og alvorlig.

Filmen tar i bruk virkemidler som kan rive med seg hvem som helst inn i denne surrealistiske verdenen. Kameravinklene, kostymene, scenografien, alt lander på plass i kinosalen.