– Folk i Tromsø har store hjerter, sier Samsaya når hun står på scenen på Tvibit. Oslosangeren virker å like byen, og nevner at hun har gledet seg til å stå på scenen her. Og det vises på sangerinnen.

Konserten åpnet med trommer og en melodiøs synth, noe som ga en interessant start og store forhåpninger til resten av konserten. Samsaya har en fantastisk stemme, så skuffet ble man ikke. Det tar dog litt tid før det blir den stemningen i lokalet man ønsker.

Fikk stemningen opp

Etter en litt kjedelig andre låt løftes stemningen og folk begynner å bevege på seg og synge med. Sangeren har en god kontakt med publikum, og får nesten alle med på å både danse og synge. Med en slik dansbar musikk skal ikke det være vanskelig.

Frysninger

Midt i settet spilles låten "«Apple»" som hun forteller at er med på hennes kommende EP "«Keeper»". Med en stemme som gir frysninger er dette den desidert beste låten hun fremfører. Mot slutten av konserten spilles noen av de mest kjente hitene til Samsaya, deriblant "«Money»" og "«ADHD»", og med en dansende popsanger på scenen, dansende publikum og overraskende bra lyd i lokalet runder dette av konserten på en flott måte. En søt og fnisete Samsaya mener hun kom til Tromsø for å smelte isen, og hadde det fremdeles vært is i gatene trur jeg hun jammen meg hadde fått det til.

Kathrine Figenschau(20) og Sofie Figenschau(15) var meget fornøyd med konserten. - Vi er ganske store fans av Samsaya fra før av. Og så fikk vi danset litt! Foto: KATRINE ØIEN