Ole Martin Tjosaas. Foto: KATRINE ØIEN

Ole Martin Tjosaas har bestandig vært interessert i fotball og har fått med seg stort sett alle fotballkamper som har vært i Tromsø i løpet av hans liv.

– Helt siden storesøstrene mine spilte fotball har jeg vært med og jeg har vel sett de fleste kampene her i byen, både innenfor jentefotball og guttefotball, sier Tjosaas.

OMT fotballside

Tidligere har Tjosaas gitt interne tilbakemeldinger til kamerater etter fotballkamper, men han ønsket å gi flere muligheten til å holde seg oppdatert. Det var da fotballsiden på Facebook «OMT fotballside» oppsto.

– Jeg ville sett alle kamper uansett, så det å oppdatere andre tromsøfolk på resultatet av en kamp og samtidig kunne dele tilbakemeldinger til spillerne er bare gøy, sier Tjosaas.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook

På facebooksiden kan man finne mer enn resultater og tilbakemeldinger. Tilhengerne har også mulighet til å lese intervju med spillerne og vinne gavekort på forskjellige sportsbutikker.

– Det kan være vanskelig å finne resultater etter en fotballkamp med de lokale lagene, siden media ofte er mer opptatt av de litt større lagene. Men på OMT fotballside får man rask og riktig informasjon rett etter kampen er ferdig, forteller Ole-Martin.

Folket er positive

Facebooksiden til Tjosaas har over 400 «likes», og det er både bekjente og ukjente som har funnet veien dit.

– Tilbakemeldingen fra dem som liker siden min har vært overraskende positiv, og jeg merker at folk er glade for den jobben jeg gjør.

Les mer fra Tromsøpuls-seksjonen her

Tjosaas stiller opp på kamper i uansett vær og får dermed oppdatert lokalbefolkningen når det regner og de selv ikke finner veien til stadion.

– Jeg må bare kle meg etter været så går det helt fint, legger Ole-Martin til.