– Vi var veldig imponert over talentet hennes og utstrålingen på scenen. I tillegg føler vi at hun passer fint inn i den profilen vi ønsker å ha på våre ambassadører, sier John Jacobsen, media– og markedssjef i Quiksilver Norge.

Kvinnen han snakker om er Dagny Norvoll Sandvik fra Tromsø. Med artistnavnet Dagny har hun allerede gjort det stort på den lokale musikkscenen. Nå begynner 22-åringen å spre vingene sine i utlandet også.

Stor tro på Dagny

I august i fjor spilte hun på et arrangement i Oslo hvor Quiksilver ble obs på talentet hennes. De introduserte henne for Quiksilver i Europa, som ville ha henne med som en av ambassadørene for den nye kolleksjonen Quiksilver Women.

Les også: Dagny i Cosmopolitan

– Vi synes det er veldig spennende at Dagny er den første kvinnen fra Norden som er en del av teamet. Vi har som sagt stor tro på henne, og nølte ikke med å prøve å inngå en avtale, sier Jacobsen.

Dagny - "Why you" (spilt inn i samarbeid med Quiksilver)

Tilbakelent

Som en del av avtalen skal Dagny blogge for klesmerket på deres nettsider. I tillegg skal hun bruke klærne deres når det passer henne.

– Vi sørger for at de har det de trenger i klesskapet, men vi ønsker ikke å presse ambassadørene våre til å bruke klærne våre, sier Jacobsen.

I tillegg til Dagny har Quiksilver rekruttert blant andre fire ganger verdensmester i surfing, Stephanie Gilmore, musikeren Charlotte O'Connor og DJ Mahara McKay.

Her finner du alle kvinnen som representerer Quiksilver (ekstern lenke)

– Dette er spennende damer med forskjellige interesser. Felles for dem alle er at de representerer kvinnene vi ønsker å rette kolleksjonen mot, den urbane kvinnen med kjærlighet til havet.

Dagny Norvoll Sandvik er for tiden i studio, og hadde i går ikke anledning å kommentere saken.