Etter et opphold på elleve år gjenforenes nå Tore Skoglund og Trond Myhre for et engangsforestilling av ”Du skal høre mye”. 8.-10. september skal de to ha med seg Tore Endresen og Per Inge Torkelsen på en sceneopptreden på Fjord Line sitt cruise mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals.

– Jeg får stadig spørsmål om vi ikke skal ta opp igjen ”Du skal høre mye”, også fra yngre personer. Flere repriser av programmene har tydeligvis satt sine spor. Nå får jo ikke alle sett oss på Fjord Line i september, men blir dette populært kan det jo hende det blir flere opptredener. Det skal uansett bli utrolig gøy å gjenforenes med mine gamle venner, sier Tore Skoglund i en pressemelding.

Cruise-opptreden

Kompanjong Trond Myhre forteller at showet skal gjennomføres to ganger under cruiset, og skal være så tro mot TV-programmet som overhodet mulig.

– Det blir utrolig artig å samles igjen rundt konseptet ”Du skal høre mye”, for de fleste av oss har jo knapt sett hverandre de siste elleve årene. Når vi ikke gjenforenes på selve Rorbua, passer det egentlig bra at vi gjør det på cruise og til havs. Dette blir svært likt hva vi gjorde på Rorbua, med humor og musikalsk opplevelse i velkjent stil, sier Myhre.

Tore Skoglund – som i dag er bosatt på Senja – har hatt flere opptredener på forskjellige arenaer de siste årene, men ikke sammen med ”Du skal høre mye”-mannskapet.

”Du skal høre mye” var en norsk TV-serie som gikk på NRK i 16 år fra 1987 med Tore Skoglund som programleder og Trond Myhre som fast pianist. Programmene ble sendt fra utestedet Rorbua i Tromsø, der programlederen og gjestene var samlet for å utveksle humoristiske historier og vitser.

De 250 programmene som ble vist i perioden ble i gjennomsnitt fulgt av 700.000 seere, og inneholdt historier fra kjente gjester som Torkjell Berulfsen, Knut Borge og Kine Hellebust.