Er du den vi leter etter? I så fall:

  • Møt opp på informasjonsmøtet i morgen 11. april kl. 17.00 i iTromsøs redaksjonslokaler (Strandvegen 144, ta 34 bussen til Coop Extra på Bjerkaker).

  • Dette blir en uformell samling hvor alle kan komme med sine forslag, ideer og visjoner for nettsiden.

  • Kjempeflott om dere forbereder dere litt og tar med forslag til eventuelle saker dere kunne tenke dere å jobbe med eller ting dere vil at det skal skrives mer om.

  • Spiller ingen rolle om ikke har noen erfaring fra før av, men kan være lurt å studere nettsiden og andre nyhetsnettsider for å få en følelse av hva vi driver med.

  • Du forplikter deg ikke til noen ting ved å møte opp.

I hovedsak er vi interessert i å knytte til oss ungdommer på frilansbasis som kan skrive, ta bilder og lage web-tv, og som jobber like godt selvstendig som i en redaksjon. Med tiden håper vi å ha en egen selvdrivende ungdomsredaksjon som styrer nettsiden, men for å få det til trenger vi masse flinke, arbeidsvillige ungdommer! Aldersgruppen Tromsøpuls sikter mot er 15 til 25 år.

Tromsøpuls er ungdomsstoff laget for ungdom, av ungdom. Dette er din mulighet til å få en fot innenfor mediebransjen og ikke minst, en fantastisk mulighet til å finne ut nøyaktig hvordan det er å jobbe for en avis. Til forskjell fra når du er på utplassering, får du en unik mulighet til å påvirke stoffet som publiseres og kan lage saker på akkurat det som interesserer deg selv.

Hva vil du lese mer om i nettavisene? Vil du anmelde film, musikk, spill, teater eller revy? Er det noe byens ungdommer mangler og som du vil ta tak i? Er fritidstilbudene tilstrekkelig? Alt dette (og mye mer) kan du selv være med på å forme og lage.

Vil du være med å skrive for Tromsøpuls? Møt opp! Foto: Marius Hansen