Gustav Hansson (15), Bjørn-Steffen Sørensen (16), Patrick Linke (16), Joachim Hegle (15) og Glenn Iversen (18) bruker nå mye tid i studio på å spille inn låter.

– Vi er veldig stolte over den første låten vår. Noen av jentevennene våre synes den er så rørende at de har begynt å gråte når de har hørt den, forteller Hansson.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook her

I låten rapper Sørensen og Hegle om en tøff oppvekst med fosterhjem og trøbbel med foreldrene. For dem handler musikken om å uttrykke sine tanker og meninger, og fortelle om sine egne erfaringer.

Artikkelen fortsetter under videovinduet

– Vokal fight

Akkurat nå arbeider de med en låt som handler om å uttrykke aggresjon.

– Om noen krangler, så i stedet for å slåss, så uttrykkes det verbalt i denne sangen. Det blir som en vokal fight, forklarer Hegle.

De rapper også om kjærlighet og jenter. I låten «Uten deg» har Iversen skrevet om det å miste kjæresten. Iversen holder i tillegg på med en låt som heter «Fanget i meg selv». Den handler om at han våkner og ikke vet hvor han er, og en stemme sier at det er her han skal være. Uansett hva han gjør kommer han bare tilbake til utgangspunktet.

– Det er som en ond sirkel, påpeker Linke, som har vært med på å produsere låten.

Konsert

Det var på grunn av Iversen at Linke fattet interesse for norsk rap, og nå både skriver han og rapper selv.

Iversen har holdt på med musikk i mange år, og har vært en god støttespiller for de andre guttene. Han hjelper dem mye med det tekniske, og med hans hjelp har de kommet langt på kort tid.

Les mer fra Tromsøpuls-seksjonen her

Foreløpig er musikken bare en hobby, og de vet ikke helt hvordan fremtidsplanene ser ut.

– Det hadde vært kult å spille musikken live, og ikke bare over nett, sier Hegle.

– Det skal være konsert på Tvibit 3. mai som jeg muligens skal være med på, forteller Iversen.

De har også snakket om å lage en musikkvideo, men akkurat nå fokuserer de bare på å få spilt inn flest mulig låter i studio på Tvibit.