Du har kanskje hørt om norske nettbutikker som Ellos, Nelly og Bubbleroom, men det finnes også mange skjulte skatter på nettet der de har noe for dem med en litt annen smak og som kanskje ønsker å skille seg ut.

ASOS

Den nokså kjente, britiske nettbutikken ASOS har klær for både menn og kvinner. Her finner du alt fra søte sommerkjoler til rocka vinterjakker, og klær for både den beskjedne og den som liker å dra stilen sin helt ut.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook

Mye av klærne er dog rettet mer mot de litt yngre, så om du ønsker å handle gave til mor er ikke dette rette nettbutikken å gjøre det på.

Nasty Gal

I denne nettbutikken finner du både brukte og nye klær og sko for jenter. Leter du etter klær for sommeren er dette den perfekte butikken for kjoler, shortser og skjørt.

Litt høye priser, men du kan også lett finne noe i den lavere prisklasse. Dette er også en kjent nettbutikk for mange motebloggere.

Wasteland

Her finner du klær, sko og tilbehør for både kvinner og menn.

Prisene er nok så like som hos nettbutikken Nasty Gal, men også her kan du finne billigere alternativer. Mye av klærne her er for den litt vulgære, og rettes også mot de yngre.

The Cobra Shop

Er du skikkelig crazy i klesstilen er dette den perfekte nettbutikk for deg. The Cobra Shop selger bare vintageklær og med gode priser kan du finne mange gode kupp som du lite sannsynlig finner andre steder.

Les mer fra Tromsøpuls-seksjonen her

Her finner du også klær for både menn og kvinner, og alt fra dongerijakker til gjennomsiktige kjoler vist fram på modeller i lilla parykk og grønn leppestift.